To je to što me zanima!

Tyson Fury: Joshua je idiot! Od boksa je napravio lakrdiju

Ne mogu spavati jer razmišljam kakva je propalica. Samo mislim kako će mi šaka izgledati u njegovoj vilici, rekao je Tyson Fury, koji bi se s Wilderom trebao boriti u studenom ili prosincu ove godine
Vidi originalni članak

Tyson Fury, bivši svjetski boksački prvak, uskoro bi se trebao boriti s prvakom po WBC verziji, Amerikancem Wilderom.

Prije borbe Fury je ‘oprao’ aktualnog prvaka po IBF, WBA, WBO i IBO verziji, Britanca Anthonyja Joshuu, koji se također trebao boriti s Wilderom, ali boksački fanovi nikako da dočekaju taj meč. Iz nepoznatih razloga, organizacija te borbe je - propala.

- Ako je istinski borac, Joshua je trebao prihvatiti taj meč. Nije to učinio, pa sam ja to morao učiniti umjesto njega. Ne bojim se potući, pa ni u dvorištu iza kuće. Joshua nije takav. On je idiot, od britanskog boksa napravio je lakrdiju - počeo je Fury i nastavio:

- Ne mogu spavati jer razmišljam kakva je propalica. Samo mislim kako će mi šaka izgledati u njegovoj vilici - rekao je Fury, koji bi se s Wilderom trebao boriti u studenom ili prosincu ove godine.

- Pogodit ću Wildera tako jako da će izvrnuti na podu. Onda ću srediti Joshuu - dodao je Tyson Fury.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 15.08.2018.

    Sta mafija radi...Wilder nikako da dobije Joshua..sramota!!! Tako je i klicko 10god boksao protiv levata!!

  • Gerrard26 14.08.2018.

    Wilder mi se više sviđa od Joshue, ljudi govore da je Wilder kukavica a Joshua je taj koji izbjegava borbu a i vidjelo se u borbama protiv Takama i Parkera da Joshua nije kompletan boksac, mislim da bi Fury mogao pobijediti Joshuu...

  • Ivica9999 14.08.2018.

    Hrgović novi prvak svijeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare