To je to što me zanima!

Tyson Fury slavio, u ring ušao Wilder: Ti i ja! Dogovoreno je

Nakon lagane pobjede protiv Talijana Francesca Pianete, Tyson Fury bio je oči u oči s WBC prvakom Deontayom Wilderom, koji je ušao u ring i potvrdio kako je dogovorena borba njih dvojice u studenom
Vidi originalni članak

Tyson Fury, bivši svjetski prvak, uspješno je odradio drugi meč nakon povratka boksu.

POGLEDAJTE VIDEO

Britanski teškaš, koji je senzacionalno pobijedio Vladimira Klička pa ostao bez pojaseva odbivši se boriti zbog problema s drogom i depresijom, bez većih problema pobijedio je Talijana Francesca Pianetu sudačkom odlukom nakon deset rundi u Belfastu.

Fury - Wilder u studenom

Ono zanimljivije dogodilo se nakon meča.

Tada je u ring ušao Amerikanac Deontay Wilder, prvak po WBC verziji kojeg Anthony Joshua iz nekog razloga izbjegava. 

- Evo me, obojica se želimo boriti, ne kao onaj papak - rekao je Deontay Wilder potvrdivši kako je dogovoren meč njega i Furyja za studeni ove godine.

Sve oči boksačkog svijeta tada će biti uprte u Las Vegas, jer se sve glasnije priča kako će pobjednik dobiti šansu protiv Anthonyja Joshue, nositelja svih ostalih pojaseva.

- Je*eno ću te nokautirati, uzet ću ti pojas, a onda ću ti dati šansu ovdje, u Belfastu, i opet ću te pobijediti - zaprijetio je Fury Wilderu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • danijel51 20.08.2018.

    Wildera ce poslat u bolnicu...a nakon toga i manekena anthonya😉

  • Gnječ_usne 19.08.2018.

    Prijelomna vijest: Boks postao zanimljiviji od vaterpola

  • 19.08.2018.

    Pa tko jos misli da ova krepalina furri ima sanse protiv broncanog bombardera??? Znam tko,onaj tko povrsno box prati preko novina...takvi niti ne gledaju box!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare