To je to što me zanima!

U-21 za Španjolsku i Estoniju: Gračan zvao Jedvaja, Pašalića

Hrvatska U-21 nogometna reprezentacija krajem mjeseca igra dvije kvalifikacijske utakmice za Euro, a izbornik Gračan danas je objavio popis 22 igrača
Vidi originalni članak

Pred nama je zahtjevna utakmica u Burgosu. Španjolska je pokazala svoju snagu u europskim kvalifikacijama, ima širok izbor igrača koji su stalno na okupu te izbornika koji koristi igrače s kontinuitetom nastupa. Oni nemaju problema po tom pitanju. No, smatram da i mi imamo momčad koja može odgovoriti izazovu te ćemo pokušati napraviti sve da ostvarimo pozitivan rezultat, rekao je izbornik U-21 nogometne reprezentacije Hrvatske Nenad Gračan nakon što je objavio popis mladih reprezentativaca na koje računa u iduće dvije kvalifikacijske utakmice za Euro.

Hrvatska najprije 24. ožujka gostuje kod jake Španjolske, a onda četiri dana kasnije dočekuje Estoniju u Zaprešiću. Na popisu 22 igrača našla su se imena Marija Pašalića i Tina Jedvaja koji su se očekivali i na Čačićevom popisu. No nema Nikole Vlašića koji se tek oporavio od ozljede.

- Imali smo određene probleme, dosta igrača imalo je ozljede ili nisu bili u punom pogonu stoga još moramo vidjeti kako će se sve odviti. Što se tiče Nikole Vlašića, on je tek ušao u trenažni proces te smo se s klubom dogovorili da ga ne zovemo za ove dvije utakmice kako bismo mu omogućili da se normalno pripremi - rekao je Gračan.

Reprezentacija će se okupiti u ponedjeljak 21. ožujka u Zagrebu, a trenutačno se nalazi na drugom mjestu tablice s jednim bodom manje od Španjolske. Izravan plasman na Euro osigurat će devet pobjednika skupina, a četiri najbolje drugoplasirane igrat će u play-offu.

Gračanov popis za kvalifikacijske utakmice

Dominik Livaković (Zagreb),Josip Posavec (Palermo), Marko Marić (Lechia Gdansk), Josip Juranović i Fran Tudor (Hajduk Split),Jozo Šimunović (Celtic), Duje Ćaleta-Car (Red Bull Salzburg), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Dino Perić, Luka Capan, Ivan Fiolić i Marko Kolar (Lokomotiva), Antonio Milić (Oostende), Josip Radošević (Eibar), Marko Rog, Ante Ćorić i Domagoj Pavičić (Dinamo), Filip Krovinović (Rio Ave),Mario Pašalić (Monaco), Petar Bočkaj (Inter) te Stipe Perica (Udinese Calcio), Dino Mikanović(Aarhus)

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • ROBA68 09.03.2016.

    murica ne smije zvati ako zeli biti izbornik tako mu je naredio Maminjo, je...ga Purger je prejak pa se u sve petlja ali samo polako, vidit ce se na kraju cilja majka crnu vunu pred a evo i PSG vodi ima pravde ima Boga

  • Dalmacija u srcu 09.03.2016.

    Zove Pašalića a on ne smije ni igrat protiv Španjolske, a Halilovića se zove u A vrstu.

  • Dalmacija u srcu 09.03.2016.

    Zove Pašalića a on ne smije ni igrat protiv Španjolske, a Halilovića se zove u A vrstu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare