To je to što me zanima!

“U Ajaxu i reprezentaciji o svemu odlučuje Cruyff”

Miša Nedeljković, član Ajaxovog poslovnog kluba, tvrdi kako legendarni Johan Cruyff iz sjene vuče sve konce u nizozemskom nogometu
Vidi originalni članak

Nije mi jasno kako niste pobijedili u prvoj utakmici. Pa Dinamo je bolji od ovog Ajaxa, rekao je Miša Nedeljković, jedan od sponzora i član Ajaxova poslovnog kluba. Najviše ga u današnjem Ajaxu živcira trener Ten Cate iako ovog zovu iz Chelseaja.
- Bio sam na sastanku kad je on Upravi objašnjavao da je trenirao veliki klub. A zapravo je u Barceloni bio običan šišmiš. On je klimavac, a trener Ajaxa treba biti netko kao Ćiro Blažević, koji je prevarant, ali kad on nešto kaže, onda je to tako.
Nedeljković je objasnio i kako stoje stvari u Nizozemskoj:
- U Ajaxu i reprezentaciji još o svemu odlučuje Johan Cruyff.

BOYSI U ČETVRTI CRVENIH SVJETILJKI
Prvi Bad Blue Boysi u Amsterdam su stigli već u srijedu ujutro. Navečer je središte grada vrvilo Dinamovim navijačima. Okupirali su slavnu “četvrt crvenih svjetiljki” i uglavnom razgledavali. Većih incidenata dan prije utakmice nije bilo, a u središtu je bio povećan broj policajaca u uniformama i u civilu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Lozica 04.10.2007.

    Mislim da Dinamo svoju sansu je prokockao u Zagrebu i ako je bio bolji od Ajaxa.Sve je ovo posledica lezernog ponasanja Dinamovih igraca koji misle da je ovo HNL koja je veoma slaba i tako nastupaju.Ali ljudski i sportski je nadati se na uspeh. Puno srece

  • makaii 04.10.2007.

    DINAMO! Dinamo!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare