To je to što me zanima!

U Barceloni se priča hrvatski: Četiri Hrvata u novoj sezoni

Barcelona je svoje službene stranice ukrasila četvoricom Hrvata koji će u sljedećoj sezoni nositi dres katalonskog diva. Usput je jednom od njih čestitala rođendan
Vidi originalni članak

Rakitić za hrvatski naglasak u Barceloni, naslov je teksta na službenim stranicama katalonskog diva. A za hrvatski naglasak i prošle su sezone bili zaduženi košarkaši Ante Tomić i Mario Hezonja, dok će se sljedeće sezone moći družiti i s dvojicom nogometaša - Alenom Halilovićem i Ivanom Rakitićem.

- Poznajem samo Halilovića. Baš se osobno poznajemo, imamo nekoliko zajedničkih prijatelja. Znam da će biti dobar, mogli biste se iznenaditi koliko je kvalitetan - rekao je Hezonja o dolasku svojeg prijatelja u Španjolsku. 

Ante Tomić bio je nešto rezerviraniji, ali i on se veseli dolasku još dvojice Hrvata u Blaugranu.

- Nisam neki nogometaš i nisam imao priliku upoznati Halilovića i Rakitića, ali nadam se da će obojica igrati dobro za naš klub - diplomatski je rekao 217 centimetara visoki centar.

Čestitali rođendan Haliloviću

Barcelona je u srijedu i čestitala rođendan svojem najmlađem Hrvatu putem Instagrama. Iako korijene vuče iz Bosne i Hercegovine, Halilović je također rođen u Dubrovniku, kao i Hezonja i Tomić, no brzo je preselio u Zagreb jer je već 2005. postao član Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • anna bosna 19.06.2014.

    Pa i Raketa je cisti bosanski Hrvat, mama iz Sehera kod Zepca, otac selo Komusina kod Teslica, sretno im!!

  • strmi007 19.06.2014.

    Nek im je svima sretno!

  • Luud Van Nistelsvoj 19.06.2014.

    Jedva čekam da vidim Hezonju na SP, taj dečko je zvijer.

Komentiraj...
Vidi sve komentare