To je to što me zanima!

U Bayernu golove zabijaju "besplatni" napadači...

Njemački dnevnik Bild donosi zanimljivu priču o "besplatnim" napadačima, našem Ivici Oliću i mladom 20-godišnjem Thomasu Mulleru...
Vidi originalni članak

Bayern je za trojicu svojih napadača, Marija Gomeza, Lucu Tonija i Miroslava Klosea platio ukupnu odštetu od 53 milijuna eura. A bavarski gigant juri na 'pogon' besplatnih napadača, našeg reprezentativca u sjajnoj formi, Ivice Olića, koji je ovo ljeto došao u Bayern iz Hamburga bez odštete, te sjajnog mladog Thomasa Mullera (20), koji je lani igrao za amatere Bayerna.
- Müller je dao dva pogotka protiv Borussije Dortmund i Macacbija iz Haife, Olić je bio strijelac protiv Nürnberga na asistenciju Müllera. Njihova strast, kreativnost i hrabrost odlično su sjele navijačima, što potvrđuju i ovacije Oliću prilikom izlaska s terena u subotu - dodaje Bild, uz zaključak kako bi trener Bayerna Louis van Gaal u utorak u utakmici njemačkog kupa protiv Oberhausena mogao odmoriti sjajni dvojac i dati priliku Gomezu, Kloseu ili Toniju, koji je čak prošli tjedan igrao i za amatersku momčad Bavaraca.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • torcida-1950- 21.09.2009.

    a uvijek se samo \"besplatni\" pokažu vrijednima

Komentiraj...
Vidi sve komentare