To je to što me zanima!

U borbi je za najboljeg strijelca HNL-a, a važnije mu je - dodati

NESEBIČNOST Soudani je drugi topnik HNL-a sa 13 golova, dva manje od Rijekinog Hebera. U utakmici protiv Istre 1961 Alžirac je bio strijelac, a mogao je zabiti još dva. Međutim, važnije mu je bilo - asistirati...
Vidi originalni članak

Igrala se 85. minuta utakmice u Puli između Istre 1961 i Dinama (0-4) u kojoj su gosti imali sigurnih 2-0. Puljani su očajnički pokušavali napasti, međutim, Dinamo bi ih čekao na kontru što se i dogodilo u tom trenutku.

1. HNL: ISTRA 1961 - DINAMO 0-4 Dinamo uvjerljivo sredio Istru u Puli: Opet su na plus osam...

Hilal Soudani (30), drugi strijelac HNL-a sa 13 golova, munjevito je istrčao kontru, našao se pred Vanjom Ivešom i kad se očekivalo da će to sam završiti, vidio je suigrača Ivana Fiolića kojem je nesebično dodao za treći gol 'modrih'. 

>>> Situaciju pogledajte OVDJE

Pet minuta poslije, slična situacija. Gojak otvara Alžirca u kontri, ovaj bježi obrani Istre i umjesto da udari po golu, dodaje Mariju Gavranoviću koji to šalje preko gola s nekih 15-16 metara. Opet nije htio tući po golu... 

U 92. minuti poslao je preciznu loptu (opet) Gavranoviću koji je zapečatio rezultat na konačnih 4-0. Bila je to baš 'doktorska' asistencija!

Soudani je i načeo domaćina u 23. minuti poslije asistencije Gavranovića i tako došao na samo dva gola zaostatka za Heberom koji je trenutno prvi topnik HNL-a. 

Po mnogima najbolji igrač naše lige za Dinamo igra od 2013. godine i nikad nije bio prvi strijelac lige, a ove sezone ima dobru priliku za to jer Dinamo je lider s najboljim napadom u državi (58 golova u 28 utakmica).

U situaciji gdje bi mu svaki gol bio 'zlata' vrijedan u toj utrci s odličnim Brazilcem iz Rijeke, on svojim potezima pokazuje da mu je timska igra ipak važnija. Prvo klupski naslovi, a onda individualni, poruka je Soudanija iz Pule.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • buncek1971 09.04.2018.

    Dragi moji ljudi pa svaki dobar nogometaš je dobar nogometaš, pa što nisu i Messi i Ronaldo pokušali odglumiti hrpu faulova, budite realni Soudani je nakon Dudua najbolji stranac koji je igrao u Hrvatskoj

  • Glasaj za HSP1861 08.04.2018.

    Bolja jw situvacija da je doda

  • DambaTheBlackMamba 08.04.2018.

    Ma sve pet, ali je jako žaalosno da nema domače konkurencije ... to znači da su svi svi koji barem nešto valjaju već rasprodani ... samo se pitam gdje su. Ok, danas je Kale zabio lijep gol nakon pola godine ali to je jednostavno premalo ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare