To je to što me zanima!

U Brazilu policajci sa suzavcem rastjeravali igrače po travnjaku

Nakon uzvrat polufinala Lige Goiano, Atletico GO-Vila Nova, dogodila se opća tuča na terenu pa je policija suzavcem rastjeravala i igrače, a liječnici morali pomagati odmah na travnjaku
Vidi originalni članak

Da policija pendrecima, vodenim topovima i suzavcem krene na masu razularenih "navijača" vidjeli smo, na žalost, već bezbroj puta. Ali da se policijskim suzavcem po travnjaku rastjerava igrače... To je, izgleda, brazilska 'ekskluziva'.

U Ligi Goiano, Atletico Goianense je nakon pet godina došao do finala. Prva utakmica: 1-1 i jedan crveni karton... Uzvrat: 1-0 za Atletico, još jedan crveni pa - opća tuča uz pepper sprej specijalne policije i liječničku intervenciju odmah na travnjaku.

Specijalcima se, logično, nije raspravljalo sa potpuno nekontroliranim agresivcima nego su uletjeli i aktivirali neke turbo-raspršivače pepper spreja pa lijepo smirili "genijalce" koji su umjesto udaranja jedni drugih lijepo bratski zajedno primali liječniku pomoć.

Tučnjavu su izazvali i igrači, ali i članovi stručnih stožera kojima se uobičajena pozdravljanje i ćakulanje nakon utakmice "malo" otelo kontroli...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 10.04.2019.

    Prejak je u njima taj juznjacki temperament.

  • 09.04.2019.

    ovo nema veze s nogometom

Komentiraj...
Vidi sve komentare