To je to što me zanima!

U četiri dana propala sezona: Tiki-taka više ne radi dobro...

Barceloni je u četiri dana propala sezona. Teško da je tiki-taka pročitana, samo privremeno ne radi dobro. A iduće sezone Messi i društvo bit će gladniji no ikad!
Vidi originalni članak

Tiki-taka više ne radi tika-taka, kao najbolji švicarski satovi. U samo četiri dana Barceloni je propala cijela sezona! A tko bi na to u subotu na dan El Clasica stavio novce?

Igrala se 43. minuta utakmice, Iniesta je zabio za 2-0, rezultat koji je Barcu protiv Chelseaja vodio u finale Lige prvaka. Uz to su imali i igrača više. Činilo se kako su uspjeli preboljeti poraz od Real Madrida, a onda je sve krenulo nizbrdo... Nakon Primere izgubljena je i Liga prvaka, iako su Katalonci srušili sve rekorde, neće i onaj koji kaže kako nijedna momčad od 1992. godine nije obranila naslov u LP-u. Neće ni Barca!

Još u subotu Guardiola je rekao:

- Kako god završe utakmice s Realom i Chelseajem, sretan sam i zadovoljan.

U to sumnjamo, ali znamo jednu osobu koja je vjerojatno sretnija i od trenera Chelseaja, Di Matea, u Madridu uoči svoje uzvratne utakmice LP-a 'gušta' Jose Mourinho.

Teško da je tiki-taka pročitana, samo privremeno ne radi dobro. Dotad mu ostaje 'počasni' trofej, onaj Kupa kralja. 

A onda iduće sezone, ne sumnjajte, Messi i društvo bit će gladniji no ikad!

Idi na 24sata

Komentari 241

  • andi_1 27.04.2012.

    samo se golovi broje, sve ostalo je za ljepši dojam !

  • Mato HakerBaya Iličić 26.04.2012.

    prvo stala Tiki-Taka pa zatim Kiki-Kaka.. :D

  • zagato 26.04.2012.

    fuerca barca... svaka čast ekipi... pa nisu roboti, ljudi su... na žalost umor je učinio svoje... sve u svemu, ostaju jedna od najboljih momčadi svijeta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare