To je to što me zanima!

U Chelseaju nastavljaju paljbu: Suci protežiraju Man. United

Mislim da imamo dovoljno dokaza kako uvijek velike i važne sudačke odluke idu u korist Manchester Uniteda, rekao je danas Chelseajev trener Roberto Di Matteo
Vidi originalni članak

Chelseajev menadžer Roberto Di Matteo produbio je rat riječima sa svojim kolegom Alexom Fergusonom, tvrdeći da škotski stručnjak ima veliki utjecaj na suce na engleskim nogometnim travnjacima.

Di Matteo nije to izravno rekao, ali se takav zaključak apsolutno može izvesti iz njegove izjave:

- Mislim da imamo dovoljno dokaza kako uvijek velike i važne sudačke odluke idu u korist Manchester Uniteda. Iako postoje i takva stajališta, ne bih rekao da suci postupaju tendenciozno i s namjerom, ali uvijek kada igra Manchester United odluke sudaca idu u jednom pravcu - veli Di Matteo.

Nastavak je to repova koji su vuku još od prošlog vikenda kada je United slavio u derbiju na Old Traffordu kod Chelseaja s 3-2. Tada je Mark Clattenburg opravdano isključio Branislava Ivanovića, ali vjerojatno neopravdano i Fernanda Torresa. S dvojicom igrača više na travnjaku, United je pobjednički gol zabio preko Javiera Hernandeza iako je ovaj bio u očiglednom zaleđu.

Nakon što je proveo internu istragu, Chelsea je prijavio Clattenburga Engleskom nogometnom savezu pod optužbom da je sudac rasistički vrijeđao Obija Mikela.

- Vjerujemo da smo pravilno postupili. Nismo se olako odlučili na taj potez, povukli smo ga nakon ozbiljne analize. Ne smijem ništa više o tome reći jer je istraga u tijeku.

Ferguson je nakon toga javno stao u Clattenburgovu obranu.

- Sir Alex voli pričati o drugim klubovima. To prepuštam njemu. Mi nastojimo to ne činiti - veli Di Matteo.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Sodom 03.11.2012.

    hvala k**** konacno se pocelo o tome govoriti i konacno je neko progovorio kako vecina sudackih dvojbi na utakmicama izmedju manchestera i drugih klubova konstantno idu na ruke manchesteru. Al dzaba sve to kad ce sad na adresu chelsea stici novcana kazna. Jbs sve kad su duznosnici manchestera ujedno jedni od glavnih ljudi FA saveza.

  • POP19991999 03.11.2012.

    Dajte igrajte nogomet, pustite suđenje...vi ste ipak svi profesionalci, a ne amateri kao u županijskom ligama...dođite na županijske utakmice pa ćete vidjeti da se u srijedu zna tko pobjeđuje u nedjelju, a igraju za 0 kn...kako to komentirate??? Podržite me u tome...stavite ocjenu dobar ako se slažete...

  • cudak 03.11.2012.

    Chelsea je oštećen i sve, ali prošlo je 5 dana praktički...trebali bi zaboraviti utakmicu s Unitedom i koncentrirati se na nadolazeće utakmice

Komentiraj...
Vidi sve komentare