To je to što me zanima!

U Cibonu stiglo pojačanje: Delaša posudili iz Žalgirisa

Mladi krilni centar stigao je na posubu iz Žalgirisa za oko 80 tisuća eura. Radulović je zadovoljan pojačanjem jer formira mladu i visoku momčad
Vidi originalni članak

Najveće pojačanje 'pod tornjem' ove sezone je mladi Mario Delaš, nekadašnji igrač Splita. Kapetan mlade reprezentacije u siječnju je potpisao ugovor na tri i pol godine sa Žalgirisom, a novu će sezonu odraditi na posudbi u Ciboni. Za Delaša će isplatiti malo više od pola njegovog ugovora u Žalgirisu, oko 80 tisuća eura. Zdravko Radulović, trener Cibone zadovoljan je što će u svojim redovima imati jednog od najtalentiranijih mladih krilnih centara.
- Sve smo bliže cilju da imamo mladu potentnu momčad sastavljenu od hrvatskih igrača koji bi trebali postati zvijezde - kaže trener 'vukova'.
A dolaskom Delaša uspio je upotpuniti centarsku liniju.
- Moramo imati pet visokih igrača, što ima svaka euroligaška momčad. A naša visoka linija je izuzetno potentna. Delaš, Radošević i Zubčić igraju zajedno od malih nogu, sve smo to radili planski -  rekao je Radulović za Sportske novosti, te dodao:
- Drago mi je da će se Delaš i Zubčić 'tuči' za minute, to će ih učiniti mnogo boljima.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • rodbina 06.08.2010.

    varteks8!!!!preočito je da nemaš pojma o košarci.mario delaš je sigurno među pet najboljih igrača svijeta svoje generacije.očito je da ga nisi nikad gledao pa tvrdiš da nevalja,kao što je očito da nisi nikad čitao novine i vidio kako im je on donio par puta i pobjedu...posudili su ga,najvjerojatnije kako bi imao kontinuitet igranja jer nisu htijeli da takav talent propadne zbog male minutaže...pazi majstore,dečko ima 20 godina.ti i košarka ste kao ja i curling!

  • varteks8 06.08.2010.

    da je sta vrijedio nebi ga oni pustili...

Komentiraj...
Vidi sve komentare