To je to što me zanima!

U Cityju uvjereni: Arsenal je okrenuo sve ostale protiv njih

'Topnici', međutim, zasad odbijaju komentar, no kako tvrde engleski mediji, u slučaju da ih City kontaktira, Arsenal planira negirati svoju vodeću ulogu u cijeloj akciji
Vidi originalni članak

U Manchester Cityju vjeruju kako je Arsenal klub zaslužan za okupljanje skupine klubova iz Premier lige koja podupire Cityjevu dvogodišnju zabranu igranja u Europi, prenosi Daily Mail.

Podsjećamo, ranije ovog tjedna klubovi iz gornjeg dijela tablice izuzev Sheffielda i Cityja zajedno su apelirali kako bi Cityjeva zabrana trebala postati pravomoćna, a njihova nadolazeća žalba odbijena. City je u siječnju dobio dvogodišnju zabranu igranja europskih natjecanja zbog kršenja Uefinog Financijskog fair-playa te su se žalili Sudu za sportsku arbitražu. 

SHEFFIELD JE UZ 'GRAĐANE' Čak osam klubova želi da se Man. City izbaci iz Lige prvaka

City je navodno došao do informacije kako Arsenal stoji iza tog plana od brojnih povjerljivih izvora.

'Topnici', međutim, zasad odbijaju komentar, no kako tvrde engleski mediji, u slučaju da ih City kontaktira, Arsenal planira negirati svoju vodeću ulogu u cijeloj akciji.

'Građani' su pak najviše ljuti na Liverpool koji je već osigurao svoje mjesto u Ligi prvaka te smatraju kako se oni ne bi trebali petljati u cijelu situaciju.

Ipak, s obzirom na situaciju s pandemijom korona virusa, na finalni rasplet morat ćemo još pričekati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 24

  • eden10 29.03.2020.

    Aha problem je kad city i PSG troše svoje novce, tj. njihovi vlasnici...dok s druge strane Nije uopće problem kad se barcelona i real zadužuju i dužni su stotine milijuna eura Ali kupuju igrače od preko 100 mil. Nisam vidio baš da city kupi igrača od 100 milijuna, ali zato neki kupuju razne ronalde, baleove, hazarde, coutinhe, grizmanne, dembelee

  • danko1471991 29.03.2020.

    A tko bi drugi nego Arsenal, nadaju se da će izbacivanjem Citya peto mjesto donositi ligu prvaka... i da se to desi opet nebi dohvatili petu poziciju jer su jadni...

  • Dalmatinac93 29.03.2020.

    City potrosia ove sezone 160m, united 204m, tottenhem 143m, arsenal 155m, barcelona 287m, real 340m, atletico 250m, bayer 143m, dortmund 140m, juventus 270m, inter 154m, PSG 97m. Pa vi zakljucite ko je najvjse potrosia.

Komentiraj...
Vidi sve komentare