To je to što me zanima!

U dalmatinskoj atmosferi u Zagorju Cibona pobijedila

Košarkaši Cibone plasirali su se na Final Four Kupa Krešimira Ćosića uvjerljivo svladavši u Bedekovčini domaći Zabok 92-63
Vidi originalni članak

Cibona Velimira Perasovića ne dopušta si da ikog shvati olako, pa nije ni A1 ligaša Zabok u četvrtfinalu Kupa. U fenomenalnoj atmosferi u Bedekovčini, koja nije jenjavala niti u jednom trenutku, cibosi su rutinski osigurali plasman u Final Four. Oko 1500 ljudi, među kojima stotinjak glasnih navijača, "naoružanih" bubnjevima i sirenama, bodrilo je svoje ljubimce. Bilo je nekoliko Dinamovih, ali uglavnom su se pjevale Hajdukove i Zadrove navijačke pjesme prilagođene Zagorju.
- Odlična atmosfera, puno bolje nego da je poluprazna dvorana. Drago mi je što smo se mijenjali za domaćinstvo - priznao je trener Cibone, koja je ustupila domaći teren Zaboku, koji je pak cibosima izašao u susret privativši odgodu utakmice za tri dana.
"Vukovi" su odlično krenuli u susret, ništa nisu željeli prepustiti slučaju i već nakon prve četvrtine vodili su 27-10 te dalje samo povećavali vodstvo. Iako se tek dan ranije vratio s božićnih blagdana iz SAD-a, najdojmljivije je odigrao Earl Calloway postigavši 20 koševa uz šest skokova, pet osvojenih lopti i tri asistencije. Prkačin je ubacio 14, Homan 13, Rozić 12, a Kus 11 koševa. Domaće je s 20 koševa i sedam skokova predvodio Saša Janković. Fešta u Bedekovčini završila je zajedničkim fotografiranjem igrača obiju momčadi, a uveličao ju je i izbornik reprezentacije Jasmin Repeša.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Ferenc16 31.12.2008.

    kakva dalmatinska atmosfera u srcu zagorja!!!!!?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare