To je to što me zanima!

'U Danskoj ću pokazati ono što nisam imao priliku na Poljudu'

Dino je presretan potpisom ugovora s Aarhuisom. U Hajduku se nije uspijevao nametnuti ispred Vršajevića i Tudora, a u Danskoj mu se pruža nova prigoda
Vidi originalni članak

Jens Anderson nije se baš proslavio u ulozi sportskog direktora Hajduka, no potezi koji su uslijedili nakon njegovog odlaska, potvrđuju kako je jako dobro snimio situaciju na Poljudu - u kratkom roku u danski Aarhuis iz Lazija na posudbu doveo je bivšeg igrača Hajduka Josipa Eleza, a sada je kupio i Dinu Mikanovića.

Dino Mikanović zadovoljan je bio nakon potpisa ugovora s najstarijim danskim prvoligašem Aarhuisom. U Hajduku se nikako nije uspijevao nametnuti ispred Vršajevića, a sada i Tudora. U Danskoj mu se pruža nova prigoda.

- Jens Anderson želio me dovesti i ranije, no nije bilo prilike. Sada smo uspjeli pronaći zajednički jezik s Hajdukom, sretan sam što ću napokon dobiti priliku pokazati ono što nisam mogao u Hajduku - kazao je Mikanović, čijim odlaskom Hajduk dobiva 400.000 eura, te postotak od eventualnog transfera dalje.

Iako se nije uspio nametnuti u Hajduku, Mikanović o svom bivšem klubu ima samo riječi hvale.

- Tako se poklopilo, no ne zamjeram nikome ništa, okrećem se novim izazovima, a Hajduk će mi ostati u lijepoj uspomeni.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • hyndai 17.07.2015.

    A mjesto mu uzeo Tudor?Je li to onaj mali pijun što ga Pjaca voza kao maloga majmuna.Taj veze nema,moja ulica ima 10 boljih a ulica je mala.Tko ga gura i za koje pare,kao i Maglicu???

  • Sly_theKing 17.07.2015.

    prvo gotal pa mikanovic, bravo hajdukova upravo, ja se kladim da ce mikanovic otic u bundesligu kad tad

  • anittaa 17.07.2015.

    iskreno na tome igracu je hajduk mogao zaradit i 5 milja da znaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare