To je to što me zanima!

U dva dana Zagreb postao megamomčad u kladionici

Čim su kladionice stavile u ponudu par Zagreb - Šibenik, jako puno novca uplaćeno je na pobjedu Štimčeve momčadi. Koja je posljednja, bez boda
Vidi originalni članak

U osam utakmica Zagreb nije osvojio ni boda i kladionice su odlučile staviti na njegovu pobjedu u petak protiv Šibenika koeficijent 2,15. No čim su otvorili vrata poslovnica, kladitelji su počeli uplaćivati na pobjedu Štimčeve momčadi i već sat vremena kasnije koeficijent je pao na 1,90. Ali ni tu nije stalo.
Uplaćivalo se i dalje na Zagreb i od početnih 2,15 koeficijent je pao na 1,50. Prilično nevjerojatno s obzirom da je Zagreb uvjerljivo posljednji, a Šibenik četvrta momčad HNL-a.
- Da, jedini kriterij su uplate na taj par i zbog toga smo i rušili početni koeficijent - rekao nam je jedan od “bookmakera” kladionice Fortuna.
U Lutriji, kažu, zasad nije ni lipa uplaćena na Šibenik ili na “X”.
Je li Igor Štimac zaista toliki čudotvorac da je od Zagreba u 10-ak dana stvorio respektabilnu momčad, teško je reći, ali na spomen ovog “kladiteljskog fenomena” odmah mu se digla kosa na glavi.
- Jooj, kladionice me uopće ne zanimaju i ne želim pričati o tome. Ne zamarajte me glupostima - rekao je trener Zagreba i potom poklopio slušalicu.
Kako god bilo, Štimcu se iz ovog ili onog razloga vjeruje. Momčad koja dosad nije osvojila ni boda preko noći je prema kladionicama postala - nepobjediva.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_39199 23.09.2009.

    Da Štimac nije počeo namještavati utakmice

  • JAX 23.09.2009.

    nista cudno stimac je poceo namjstati utakmice da kao ono spasi momcad od ispadanja jer to mu bi trebao biti paravan za vodenje repke

  • stari as 23.09.2009.

    dobar razlog sta svi \"krcaju\"na zagreb je i cinjenica da su sibeniku u zadnjem kolu iskljucena 2 igrača a dvojica iz prve postave sibenika ce igrat za mladu reprezentaciju u petak i nece igrat protiv zagreba....

Komentiraj...
Vidi sve komentare