To je to što me zanima!

U Hajduku su tražili novog napadača, a pronašli Vuka

Sa osam postignutih golova Ante Vukušić najbolji je strijelac Hajdukovih priprema. Vukušić je na zadnjoj utakmici zabio čak četiri gola Glavicama
Vidi originalni članak

Zabio je Vukušić u Španjolskoj Malagi i dva puta Austriji, potom u međusobnom trening ogledu ¨prve¨ i ¨druge¨, da bi niz okrunio sa četiri gola Glavicama u pobjedi Hajduka 6:1.
- Zadnji put sam četiri gola zabio još u predkadetima – kaže sretni strijelac, koji je za Hajduk u 15 službenih utakmica zabio četiri gola.
- Još uvijek mi je najdraži prvi, koji sam lani zabio Dinamu, no ne živi se od stare slave, pravi napadač mora zabijati u kontinuitetu, barem 20 golova po sezoni ako jednoga dana želi igrati u ¨Ligama petice - rekao je.
A Vukušić to žarko želi.
- Za sada su Ibričić i Ahmad u prvom planu, no nadam se da ću se izboriti i zaigrati na što više utakmica - kaže Vukušić.
Vukušić predvodi generaciju Hajdukovih klinaca rođenih 1991. godine, Tičinović, Jonjić, Stipica, Lendrić, Andrijašević... u koje Hajduk polaže velike nade.
- Do sada smo redovito bili bolji od Dinama i nema razloga da tako ne nastavimo i u seniorskoj konkurenciji. Budućnost je pred nama i ako klub bude vjerovao u nas sigurno ćemo mu to vratiti trofejima - dodao je.
Iz redova najvećeg konkurenta najviše cijeni Kramarića s kojim je redovito u kontaktu.
- Upoznali smo se u reprezentaciji i ostali dobri. Čujemo se telefonom ili na Facebooku, redovito čestitamo jedan drugom nakon postignutih golova... – otkriva Vukušić, koga su suigrači isprva zvali Bojan, zbog frapantne sličnosti sa napadačem Barcelone.
- Nakon godinu dana staža u svlačionici sad me više ne zezaju, sad me zovu Vuka, premda nisam imao ništa protiv ni da me zovu Bojan.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • OdjebJeLansiran 18.02.2010.

    Čistokrvni dalmatinski VUK!

  • histrica75 18.02.2010.

    Ista priča u svim klubovima. Tako je i u Istri1961. Dok je bio Skoria ni jedan mladi igrač nije primirisao 1. tim. Sada se mladi priključuju 1. ekipi ali još uvijek u juniorima i kadetima guraju pojedince ( jer netko ima privatni interes ). A pravi dečki sjede na klupi. Rus će to jako brzo srediti, nema zaj.b....je. Neće on plaćati da bi netko gurao umišljene tatine sinove. Sigurno je tako i u drugim sredinama. Zato nam klinci propadaju a igraju stranci sumnjivih kvaliteta.

  • Florida 18.02.2010.

    svima nam je jasno da hajduk nemoze bit prvi pa mi nije jasno zasto se sad nerijese ovih starijih, a posebno ako ispadnu sad iz kupa i lipo igraju sa madjima koji ce igrat iducu sezonu, a ne ove \"prvotimce\" cuvaju od prijateljskih utakmica di ovi mladi zabijaju, a kad dodje prvenstvo onda ih nema ni na klupi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare