To je to što me zanima!

"U hrvatskom nogometu nema mjesta i za Mamića i za mene"

Moja frustracija što ne mogu raditi u hrvatskom nogometu je golema. Nažalost, u njemu nema mjesta i za mog idola i za mene, rekao je Boban za Sportske novosti
Vidi originalni članak

Zdravko Mamić rekao je da Zvonimir Boban stoji iza generacije '97. koja ga želi otjerati iz Dinama

- Hulja mi govori da sam urotnik. Tako to valjda ide u našoj lijepoj maloj zabiti koju ipak volimo - rekao je ironični Boban za Sportske novosti pa se osvrnuo na Mamića:

- Zahvaljujem klupskoj Skupštini, prvacima iz Izvršnog odbora te svim državnim tijelima koji nam godinama omogućavaju da imamo hrvatsku dvorsku ludu. Žao mi je što me jedan pravi uličar smatra čovjekom bez hrabrosti. On će ostati naš dobrotvor i moj idol, pravi junak našeg doba. Moja frustracija što ne mogu raditi u hrvatskom nogometu je golema. Nažalost, u njemu nema mjesta i za mog idola i za mene.

OVDJE pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 191

  • Drazen Sulimanec 27.03.2014.

    Vjerojatno postoji neki klik koji bi mogao maknuti nesportaše iz Sportskih udruga

  • vujec 26.03.2014.

    Mamiću možemo zamjeriti samo što je nagao i u bebu kaže svakome što ga ide a to kao predsjednik nebi smio,a drugo mu zamjerke nema,samo da ima više takvih mamića,bar jedan u svakom klubu,naša liga bi bila kud i kamo bolja,i uvjek sa plusem na kraju godine.Neka se jave pametnjakovići koji ga blate koji još klub ima pozitivan saldo,a svi pošteni,da ne govorim o hajduku gdje su se razni izmjenili i opet ništa.Da im dođe Mamić za godinu dana bili bi prvaci i išli u europu a to znaju i sami navijači hajduka,koliko ga god mrzili.A nekakvi bobani koji su pobjegli 90-te,sada pametuju.

  • vujec 26.03.2014.

    Kako su ovi komentari čudni,pa Bobančić je 90-tih zbrisao u Italiju i nije se pojavljivao dugo poslije,a toliko ga dižete,jaka stvar šta je udario milicajčinu,pa i ja sam u ratu od 90,pa nisam heroj,jer se nezna za mene,a ovakvi se uzdižu a još su i lijepo zaradili novaca dok smo se mi po blatu valjali.A i njegova nekretnina u zg je stečena.kako?malo se raspitajte a ne uzdizati nekoga koji to nije zaslužio nego podvio rep i pobjegao kao i mnogi za njim(šimić).

Komentiraj...
Vidi sve komentare