To je to što me zanima!

U hrvatskom trećeligašu dobio 10 susreta kazne zbog rasizma: 'Spreman sam na detektor laži'

Moja reakcija nakon što sam uhvaćen za vrat i bačen na travnjak bila je refleksna, te sam uzvratio "što hoćeš kretenu", i ništa više. Neka se pogleda snimka s najbliže kamere, napisao je Medić
Vidi originalni članak

J**em ti mater crnu, riječi su koje stoje u službenom zapisniku utakmice SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa između Belišća i Jadrana LP. Sudac Mario Stanić u 80. minuti susreta 7. kola isključio je dvojicu igrača - Frana Medića iz Jadrana i Almeidu iz Belišća.

A nesvakidašnja se situacija dogodila u hrvatskom trećeligašu Jadranu iz Luke Ploče. Njihov je nogometaš Frano Medić (21) kažnjen s velikih deset utakmica zabrane igranja zbog rasističkog povika protivniku. Sam Medić i nogometaši koji su bili blizu spornog događaja ističu da se to nije dogodilo.

Nadalje, kažu da je sudac bio previše udaljen da bi mogao čuti što Medić govori, a odluku o direktnom crvenom kartonu donio je na sugestiju Almeide. Žalili su se na sve to iz Jadrana, a već je sad ovo velika 'mrlja' na životopisu mladog nogometaša. 

- U cijelosti odbacujem tvrdnje suca za psovku navedenu u zapisniku, a ponajviše boli da mi se pripisuju tako teške laži i kvalifikacije. Zapisane kvalifikacije prema meni nemaju uporište ni u čemu, do sada sam imao brojne suigrače strance s nekoliko kontinenata, s kojima sam se družio i igrao. Moja reakcija nakon što sam uhvaćen za vrat i bačen na travnjak bila je refleksna, te sam uzvratio "što hoćeš kretenu", i ništa više. Neka se pogleda snimka s najbliže kamere pa će se vidjeti neke bitne činjenice - pojasnio je Medić u očitovanju disciplinskom sucu pa završio: 

- Ustrajat ću u dokazivanju istine, spreman sam na sučeljavanje, detektor laži, istina mora izaći na vidjelo, nema uzmaka.

Protiv Jadrana u osmini finala Kupa igra Hajduk 31. listopada.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kokodašica 20.10.2023.

    Ono kad je riječ više kažnjiva od krvničkih startova sa namjerom za ozlijedu!... de=ili

  • 20.10.2023.

    E da je to livaja napravil još bi ovog drugog kaznili

Komentiraj...
Vidi sve komentare