To je to što me zanima!

U Interu se nadaju da bi Milito mogao igrati protiv Bayerna

Inter ne može biti zadovoljan rezultatom prve utakmice osmine finala Lige prvaka koju je kao domaćin izgubio od Bayerna (1-0). No u uzvratu možda dobije pojačanje
Vidi originalni članak

Repriza je to prošlogodišnjeg velikog finala iz Madrida u kojem je Inter pobijedio 2-0, a tada je oba pogotka za milansku momčad postigao Argentinac Gabriel Milito. Možda je i on nedostajao u prvoj utakmici da zabije barem jedan gol iz brojnih šansi koje je imao Inter.

No, 31-godišnji Milito je zbog ozljede tetive koljena pauzirao u tom ogledu, te je još izvan pogona. Ozljeda mu se dogodila počekom veljače i u prvi mah je spomenuta šestotjedna pauza.

To bi trebalo značiti da neće igrati niti u uzvratu u Münchenu koji je na rasporedu 15. ožujka. No, u Interu se još uvijek nadaju da bi "Bayernov krvnik" mogao zaigrati na Allianz Areni, te time pojačati šanse Intera da se ipak domogne četvrtfinala.

- Oporavak ide bolje od očekivanog. Nekoliko smo dana brži u svemu, ali je još uvijek upitno mogu li biti spreman do tog ogleda - rekao je Milito i dodao:

- Naravno da bih volio zaigrati u toj utakmici, ali nećemo forsirati. To bi bilo pogubno. Budem li spreman - dobro, ne budem li - opet dobro - rekao je argentinski napadač.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kikibbb 01.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar obrisan je jer je prekršio pravilo komentiranja broj 5. Za kršenje ovog pravila sankcija je opomena. Trenutno imate tri opomene. Ako sakupite tri opomene u roku tjedan dana, vaš račun bit će blokiran na rok od 24 sata.

  • dubrava prvak 01.03.2011.

    u LP Inter ima samo jedan izbor a to je da napada sa svime šta ima! ako "el principe" zaigra, možda i naprave čudo! ništa nije nemoguće!

  • konjko 28.02.2011.

    Repriza je to prošlogodišnjeg velikog finala iz Madrida u kojem je Inter pobijedio 2-0, a tada je oba pogotka za milansku momčad postigao Argentinac Gabriel Milito. Možda je i on nedostajao u prvoj utakmici da zabije barem jedan gol iz brojnih šansi koje je imao Inter. Gabriel Miltio???? hahaha to majstore....

Komentiraj...
Vidi sve komentare