To je to što me zanima!

U kakvim će izdanjima Dinamo i Hajduk istrčati na HNL derbi?

Derbi u Maksimiru počinje u 18 sati, glavni sudac je Ivan Bebek iz Rijeke. Dinamo je na sam dan utakmice Hajduku bacio i Tetris Challenge, a Bili u Zagreb stižu bez gotovo pola momčadi
Vidi originalni članak

Odbrojavaju se sati do derbija na Maksimiru, a baš kao već godinama i godinama, u daleko ga komotnijoj situaciji dočekuje Dinamo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamo na tablici Prve HNL ima četiri boda više od Hajduka i utakmicu manje (sa Rijekom, koju su na Rujevici riješili s pet lakih komada), Hajduk u Zagreb dolazi sa dva poraza u zadnja tri susreta i bez gotovo pola momčadi.

U derbiju koji, pod sudačkim nadzorom Ivana Bebeka, počinje u 18 sati Modri šampioni neće moći računati na fajtera Arijana Ademija te Leškovića, Andrića i Kulenovića dok Splićani Dinamu na noge dolaze bez Jaira, Vuškovića, Posavca, Bradarića, Juranovića, Bašića i Bulosa, a upitan je i Nejašmićev nastup!

TETRIS CHALLENGE Dinamo izaziva Hajduk: Ovo su naši trofeji, ajde da vidimo vas!

Ako nemate tu sreću da možete na maksimirske tribine... Izravni prijenos derbija je na: trećem programu Arena Sporta.

- Kad vidimo Dinamo kako igra i s kim igra, za bod u Zagrebu protiv Dinama definitivno bismo mogli reći "vau" - prije derbija govori Hajdukov trener Damir Burić čiji kolega s modre klupe, Nenad Bjelica, najavljuje:

- Ne vodim računa o Hajdukovoj formi, neka se oni bave s tim. Ja mislim na to da mi odigramo agresivno, disciplinirano, hrabro i samouvjereno i... Da pobijedimo! - rekao je šef Dinamove struke.

POSJETIO DINAMOVCE Maleni Jakov (6) plakao zbog Hajduka pa dobio Dinamov dres

Koje bi startne postave Bjelica i Burić od 18 sati mogli poslati na travnjak Maksimira? Bjelica u HNL-u sigurno neće igrati s tri stopera pa je, što se Zagrepčana tiče, stvar dosta jasna. Moro umjesto Ademija i to bi trebalo biti 'to':

Dinamo (4-1-4-1): Livaković - Stojanović, Dilaver, Perić, Leovac - Moro - Hajrović, Olmo, Ivanušec, Oršić - Petković.

Hajduk? Burić mora 'kemijati', nije isključeno da na kraju u samu centralnu špicu gurne Caktaša, a sastav koji bi oko 17:00 mogao osvanuti u službenom zapisniku je ovaj:

Hajduk (4-3-2-1): Ljubić - Ismajli, Simić, Svatok, Čolina - Jurić, Nejašmić, Hamza - Caktaš, Jradi - Eduok.

U derbiju tradicionalno nema favorita no realno Dinamo je zapravo izraziti favorit u ovom sudaru. A da je kad se sudare Modri i Bili sve moguće dokazuje i zadnja utakmica velikih rivala iz 31. kolovoza ove godine u Splitu u kojoj je Hajduk golom Jradija u Splitu pobijedio 1-0!

 
Idi na 24sata

Komentari 14

  • bbbvodice 22.11.2019.

    Ajmooooo....Dinamooooo, Vec cujem kmecanje, kriv je hns, Mamic, Suker....

  • bbbvodice 22.11.2019.

    Ajmoooooo,..... Dinamoooooo.... Vec cujem kmecanje u Dalmaciji, kriv je hns, Mamic, Suker, ....

  • 22.11.2019.

    Očekujemo 4 komada u Hajdukovoj mreži.

Komentiraj...
Vidi sve komentare