To je to što me zanima!

U Kaliforniji uhićen NBA igrač optužen za ubojstvo djevojke

Javaris Crittenton, dosad najpoznatiji po tome što je u svlačionici potegnuo pištolj na Gilberta Arenasa, uhićen je zbog optužbe da je ubio djevojku u Atlanti...
Vidi originalni članak

Javaris Crittenton (23), bivši košarkaš LA Lakersa, Memphis Grizzliesa i Washington Wizardsa, uhićen je u ponedjeljak navečer po lokalnom vremenu na aerodromu John Wayne u Orange Countyju, u južnoj Kaliforniji.

Za kontroverznim je košarkašem, najpoznatijem po potezanju pištolja u svlačionici Washington Wizardsa na Gilberta Arenasa krajem 2009. godine, raspisana tjeralica u subotu, i to kao osumnjičenikom u slučaju ubojstva 22-godišnje Jullian Jones u Atlanti 19. kolovoza.

Prema riječima FBI-jeve glasnogovornice Laure Eimiller, Crittenton se u zračnoj luci pojavio u društvu prijatelja koji nije uhićen. Slobode je lišen dok se prijavljivao na let Delta Air Linesa za Atlantu te je potom priveden u losanđeleški istražni zatvor.

Njegov odvjetnik u Saveznoj državi Georgiji, Brian Steel, izjavio je da je playmaker imao namjeru sam se predati u Atlanti.

- Javaris nije kriv. Jedva čekamo da suđenje čim prije počne i da njegovu nevinost javno dokažemo – rekao je odvjetnik.

Crittenton je dosad bio u kadru Dakota Wizardsa, momčadi iz NBA-ove razvojne lige. U NBA ligi nije igrao od siječnja 2010. godine, kada je suspendiran nakon revolveraškog incidenta. Wizardsi su mu tom prilikom uručili otkaz.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare