To je to što me zanima!

U kopačkama srušio 'vatrene' pa ih prodao za 30.000 eura

Paul Pogba zabio je gol za 3-1 u pobjedi Francuske protiv Hrvatske (4-2) u finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji, a kopačke u kojima je igrao prodao je na aukciji i sav novac donirao u dobrotvorne svrhe
Vidi originalni članak

Zvijezda Manchester Uniteda Paul Pogba (26) prodala je kopačke s finala Svjetskog prvenstva u Rusiji u kojem je Francuska pobijedila Hrvatsku i drugi put postala prvak svijeta (4-2). Kopačke su prodane za 30 000 eura na aukciji u Parizu.

Aukcijska se kuća nadala kako bi mogle dostići cijenu između 35 i 50 tisuća eura, ali prodane su za pet tisuća eura manje od očekivanog. Sav novčani prihod otići će potrebitoj djeci iz siromašnih predgrađa u kojima je i sam Pogba odrastao.

- S velikim poštovanjem i emocijom sudjelujem u kampanji udruge Les Etoiles de la Source. Rade izvrstan posao za ove mlade ljude, koji se nalaze u poteškoćama. S obzirom da sam i ja odrastao u Roissy-en-Brieu (predgrađu Pariza op.a.), znam koliko je teško podići se na noge i uspjeti - rekao je francuski veznjak.

Na aukciji su prodane i neki Pogbini dresovi te je ukupno u humanitarne svrhe uplaćeno oko 40 000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Kalelarga 01.05.2019.

    Srusio je on nista, da im nije bilo suca i vara spusili bi vrancuzi utakmicu, znalo se i prije utakmice da moraju pobijediti.......

  • darth sidious 01.05.2019.

    £290,000 to mu je tjedna placa...

  • čađavi_krakun 30.04.2019.

    Vijest stara 2mj....

Komentiraj...
Vidi sve komentare