To je to što me zanima!

U Madridu se nadaju da L. Messi neće imati svoj dan

Na početku sezone Barca je pobijedila Real 1-0, a lani je na Bernabeuu bilo čak 6-2. Nakon što su ispali iz Lige prvaka Realu ne nedostaje motiva
Vidi originalni članak

Imaju jednak broj bodova. Po 77 nakon 30 odigranih kola u Primeri division. I gol-razlika im je gotovo identična, a obje momčadi vrijede po pola milijarde eura. Prognozirati ishod derbija na Santiago Bernabeuu između madridskog Reala i Barcelone ravno je pogađanju sedmice na lotu.
- Messi? Je, taj je najopasniji i nadam se da neće imati svoj dan protiv nas - rekao je golman i kapetan Reala Iker Casillas.
Nakon što su ispali iz Lige prvaka, realovcima je preostala samo još borba za španjolsku titulu. Motiva im ne nedostaje. Osobito nakon što su lani na Bernabeuu protiv Barcelone izgubili 6-2. Uz Ronalda u momčadi takvo nešto ne bi se trebalo ponoviti.
- Pa valjda se neće ponoviti takva katastrofa. Potrudit ću se da ovaj put završi bolje za Real - najavio je Portugalac današnji derbi.

ZBOG NEPRAVILNOSTI U SRBIJI HRT NEĆE PRENOSITI DERBI REALA I BARCELONE!
HRT se nije dogovorio s agencijom Arena sport, koja je vlasnik prava emitiranja za cijelu bivšu Jugoslaviju. Strahuju da će velik dio gledatelja u Srbiji El Clasico gledati na HTV-u, stoji u priopćenju HRT-a. Arena sport navodno je od HRT-a za prijenos utakmice Reala i Barcelone tražila čak dva milijuna kuna, no HRT ju je odbio.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • dinamo 10.04.2010.

    ljudi skinite si READON TV MOVIE RADIO PLAYER

  • hrvoje123456 10.04.2010.

    jedva ceekam :)

  • dinamo 10.04.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare