To je to što me zanima!

U Maksimir stiže čovjek 'težak’ 22 milijarde eura

Vlasnik Šahtara Rinat Ahmetov na uzvratni susret stići će privatnim avionom u Zagreb, a odmah nakon završetka utakmice se vraća u Donjeck
Vidi originalni članak

U Donjecku sve utakmice gleda iz blindirane lože, na stadion stiže u crnome Mercedesu.
- Znam voziti iako imam službenog vozača. Što se tiče tjelohranitelja, imam ga, ali ne zato da bi me branio od eventualnog napada, nego zato kako bi pazio da mi netko ne ukrade automobil - priča najbogatiji Europljanin Rinat Ahmetov. Prema Forbesovoj listi, raspolaže imovinom od 22 milijarde eura i prestigao je dosad najbogatijeg Europljanina, Šveđanina Ingvara Kamprada, vlasnika poznatoga svjetskoga koncerna namještaja Ikea.
- Prvih 10.000 dolara uložio sam 1993. u otvorenje Gradske banke Donetsk. Bio je to moj prvi posao - kaže Ahmetov. U Zagreb stiže na dan utakmice. Privatnim avionom i sa zaštitarima naoružanim do “zuba”. Potom će sjesti u blindirani automobil i krenuti prema Maksimiru. Nakon utakmice neće se zadržavati u Zagrebu. Odmah pravac Donjeck.

VRDOLJAK: SRNINE IZJAVE NAS MOTIVIRAJU
Dinamo može proći. Zabije li tri gola, a mi niti jedan. Šanse za to su miligramske, rekao je Dario Srna, kapetan Šahtara.
- Neka, neka. Srnino podcjenjivanje nas još više motivira. Mi moramo zabiti gol odmah na početku, potom još jedan i izdržati do produžetaka. Glavni cilj je ne primiti gol - rekao je Dinamov veznjak Ivica Vrdoljak.

MORALES PROTIV KAKE I ROBINHA

Dinamov vezni igrač Pedro Morales dobio je poziv za reprezentativni dvoboj Čilea i Brazila 7. rujna u Santiagu. Njegov Čile u kvalifikacijama za SP 2010. trenutačno je četvrti, Brazil peti. U prvih šest kola Čile je najugodnije iznenađenje, a Morales standardno počinje od prve minute. Tri dana poslije Čile igra protiv Kolumbije. Morales odlazi 2. rujna.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • casio 26.08.2008.

    Kako će Dinamo opet popušiti! Oni blesavi bojsi opet će pomagati Mamiću da uzme još novaca od njih i grada.Kako taj čovjek prca te munjose a oni još dolaze na utakmice i navijaju. Za koga?

  • iljo83 26.08.2008.

    dinamo opet gubi i to vise od 2 razlike jer nemaju sta da izgube kontra ce im padat ! a ni u uefa cup ove godine nece viditi nema od njih nista dovode moralesa da mijenja luku a on im na klupi ! sta je to ?

  • Svetac_1 25.08.2008.

    Doći će na stadion na konjima kao na divljem zapadu i na ulazu odložiti naoružanje. Zar to nije zadiranje u suverinitet jedne države. Tko se to u ovoj državi može šetati unaokolo arsenalom naoružanja?

Komentiraj...
Vidi sve komentare