To je to što me zanima!

U Mrkoplju se zbog Jakova Faka uopće neće spavati...

Jakov Fak osvojio je prije godinu dana brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u biatlonu. Zbog loše forme u Svjetskom kupu ništa ne obećava...
Vidi originalni članak

Iznenadila me ova bronca. Nisam mogao ni zamisliti da će se moj životni san ostvariti tako brzo, rekao je Jakov Fak nakon što je osvojio broncu na Svjetskom prvenstvu u biatlonu u južnokorejskom Pyeongchangu.
Točno godinu dana poslije 22-godišnji Mrkopaljac pred novim je izazovom. Nastupit će na Olimpijskim igrama u Vancouveru. Ne osjeća nikakav pritisak uoči nastupa...
-  Sezona mi baš i nije sjajna, tako da nemam velika očekivanja. Želim što bolje odraditi utrke i postići što bolji plasman - izjavio je hrvatski biatlonac, bivši student Hotelijerskog fakulteta, i nastavio:
- Na olimpijskoj stazi već sam bio jer je tu bila utrka Svjetskoga kupa. Dat ću sve od sebe, ali nikakav rezultat ne mogu obećati.
Jedno je sigurno, u Mrkoplju se neće spavati. Baš kao i prije godinu dana...

JAKOV ĆE NOSITI ZASTAVU NA OTVORENJU.
Nakon Pavleka, Čižmešije i Janice Kostelić, Jakov Fak četvrti je sportaš koji će imati čast na otvorenju ZOI-ja nositi zastavu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • gandalf_1 09.02.2010.

    bori se i daj sve od sebe pa što bude.u boj za narod svoj.

  • onaj 09.02.2010.

    Jakove, može se reći da si svoj životni san već ostvario (3. mjesto na Svjetskom prvenstvu) i zato sada guštaj. Nosi tu zastavu s ponosom i odskijaj (ili odtrči:))) opušteno pa što bude. U uvjetima u kojim treniraš naspram svjetskih sila u tom sportu to 3. mjesto sa Svjetskog prvenstva je ravno slijetanju hrvatske svemirske posade na Mjesec!!!! Svako dobro!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare