To je to što me zanima!

U neredima u Mostaru navijači Željezničara demolirali su kafić

Skupina navijača sarajevskoga Željezničara upala je u kafić gdje se zadržavaju pristaše Zrinjskog i demolirala ga. Zbog nereda i nastale štete uhićeno je 30 ljudi
Vidi originalni članak

Navijači Željezničara, "Manijaci", u subotu su demolirali kafić "Ultras Pub" u Mostaru u kojemu se okupljaju navijači HŠK Zrinjski, a zatim su nastavili divljati po gradu. Bio je to uvod u bosanskohercegovački derbi između Zrinjskog i Željezničara iz Sarajeva, koji se večeras igra u Mostaru.

Osim inventara u kafiću razbijena su i četiri osobna automobila. Nakon napada na kafić pri povratku u istočni dio Mostara, navijači Željezničara su provocirali vjernike na misi u Franjevačkoj crkvi povicima 'gazi ustaše'. Od očevidaca se doznaje da su s navijačima Željezničara bili i navijači Veleža. Policija je nakon toga privela tridesetak navijača Željezničara.

- Demoliran je "Ultras pub" i oštećeno nekoliko vozila. Uspjeli smo ih onemogućiti u daljnjim namjerama i udaljiti do autobuske stanice. Identifikacija onih koji su sudjelovali u ovome još traje. Osjeti se napetost, jer se grupiraju i domaći navijači - kazao je Srećko Bošnjak, glasnogovornik MUP-a Hercegovačko- neretvanske županije.

Više od godinu dana u BiH je bila na snazi zabrana dolaska gostujućih navijača, koja je ukinuta ove sezone, a s gostujućim navijačima vratili su se i neredi na stadione.

Susret Željezničara i Zrinjskog zakazan je za večeras (subota) u 19.30 sati, a građani su u strahu od mogućih novih nereda.

Inače, u noći s petka na subotu Mostarce je probudila eksplozija bombe ispred jedne sportske kladionice. Nastala je znatna materijalna šteta, a ozlijeđenih nije bilo.

Idi na 24sata

Komentari 190

  • Dino_Tovar 16.09.2012.

    TRIBA IM OPET DOČI TORCIDA DA IH MALO POSLOŽI.

  • damirel 15.09.2012.

    vidi manijaka onih mučkih i nepismenih kretena,majke ih se pasaju sreća nisu naletili na nekog PTSP-ovca bilo bi pucnjave,samo se bojim da će oni opet ovde žrtve ispast ,kreteni jedni i mučka đu....

  • Cedevita_3 15.09.2012.

    dobili su oni svoje kasnije :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare