To je to što me zanima!

U Njemačkoj "opijeni" Lenom, penali opet kobni za Engleze

PA TI MISLI NA NOGOMET Pobjednica showa ‘Njemački top model’ Lena Gercke sa Samijem Khedirom je u vezi godinu dana. Svi su bili očarani njenom ljepotom...
Vidi originalni članak

Lena Gercke unijela ja razdor u njemačku reprezentaciju na Euru u Poljskoj i Ukrajini. Djevojka Samija Khedire zasjenila je ostale žene i djevojke njemačkih nogometaša. Zbog nje je navodno došlo i do svađe između ostalih žena. 

Prije utakmice Njemačka-Italija, njemački je nogometni savez zamolio Lenu da se ne sređuje previše za tu utakmicu. Zamoljena je da se potrudi i ne ukrade svu pozornost kamera i fotografa. Khedira je odličan na terenu, a s ovakvom curom blista i izvan. Pobjednica showa ‘Njemački top model’ s Khedirom je u vezi godinu dana. Par se prošle godine zajedno pojavio na naslovnici časopisa GQ, ubrzo će se vjenčati.

Opet penali: Šesti put su bili kobni

Engleska je opet ispala na penale, to za njih i nije neka novost. Od SP-a 1990. godine samo su jednom slavili nakon penala. Ispadanje protiv Talijana bilo im je šesto na velikim natjecanjima. U suzama su se vratili na Otok, a za neuspjeh su okrivili Rooneya.

Oranje nikad nije ovako ‘krahiralo’

Od osnutka nizozemskog nogometnog saveza, 1905. godine, njihova reprezentacija nije izgubila tri natjecateljske utakmice u nizu. Sve do Eura 2012. Oranje nikad nije ovako “krahiralo”, Sneijder je pričao o izdaji nekih suigrača, a izbornik je naravno dobio otkaz.

Welbeckov gol petom je bio najbolji

Ibrahimović je zabio strašan volej Francuzima, Balotelli je u polufinalu pogodio Neuerove rašlje, ali gol prvenstva ipak pripada Dannyju Welbecku. Englez je zabio za pobjedu protiv Švedske u Kijevu petom. Bio je to potez, koji ćemo sigurno dugo pamtiti.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Makaay_Yazhnam 02.07.2012.

    Pa Ibra je za onog malog panja dr.sc.prof... Ibrin gol je izgledao moćno i svjetski... mali panj welbek je zabio nekak traljavo... nije me se baš tako dojmio ko Ibrin... Ibra zabije - ustani i zaplješči... mali panj zabije - ustanem i povraćam od silne sreće koje su englezi imali za prolaz skupine.

  • honesta_cro 02.07.2012.

    sva sreca da je taj walback htio ustopati tada loptu, ali mu se odbila od noge..lik ni kriv ni duzan zabije najgol eura..pihh..meni je ibrin 100 puta bolji..

  • ChrisR 02.07.2012.

    jako dobar članak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare