To je to što me zanima!

U obranu naslova protiv ekipe koja je srušila prvaka Europe

Vardar je svakako najkvalitetnija momčad ovogodišnje SEHA lige, no Zagreb su otpisivali i prošle sezone pa je osvojio naslov. U obranu kreću danas u 18 sati
Vidi originalni članak

Rukometaši Zagreba danas (18 sati) će u polufinalu SEHA lige igrati protiv fantastičnog Vardara. Makedonska momčad svakako je najkvalitetnija ekipa ovogodišnje SEHA lige, no rukometaši Zagreba uvjereni su da i ove sezone mogu iznenaditi.

- Vardar je veliki favorit, ali sjetite se prošle sezone. I tada nitko nije vjerovao da možemo nešto napraviti, a osvojili smo naslov - podsjetio je Boris Dvoršek.

Zagreb će tako u Novom Sadu u obranu naslova krenuti protiv momčadi koja je hit Lige prvaka. Vardar je u osmini finala srušio prvaka Europe koji u svojim redovima ima najboljeg rukometaša svijeta, Domagoja Duvnjaka. Činjenica je to koja dovoljno govori koliko će težak posao imati Zagreb.

Ove sezone međusobno su igrali dvaput. U Zagrebu je slavio hrvatski prvak s minimalnih 30-29, no u Skopju su Dvoršekovi rukometaši nastradali izgubivši 33-24.

- Naša utakmica sa Zagrebom bit će izuzetno teška. Zagreb ima jake šutere i dobru obranu, no mi igramo dobro. Imali smo vremena spremiti se za Final Four - rekao je trener Vardara, Španjolac Raul Gonzales.

U drugom polufinalu igraju Meškov i Tatran (20.30). Finale je na rasporedu u nedjelju u 18.30, a utakmica za treće mjesto u 16 sati.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bulog55gmdg 11.04.2014.

    Ako hoćeš bit prvi moraš sve pobijedit. Idemo Zagreb!

  • Lasinja 11.04.2014.

    Sviđa mi se ova Seha liga Ona naša liga nije imala ni smisla ni draž za gledanje. Samo mi nije jasno kako je Zagreb tako potonuo. Ppa imalu su Duvnjaka Vorija, Lazarova...i prodali igraće za relativno dobre novce (u rukometu) i da oni sada nemaju neku konkurentnu momčad složenu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare