To je to što me zanima!

U Osijeku po SP: Crnu Goru dočekujemo u Gradskom vrtu

Prvu kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv Crne Gore hrvatski će rukometaši igrati u Osijeku 9. lipnja. Samo dan ranije hrvatski nogometaši ugostit će Senegal u Gradskom vrtu...
Vidi originalni članak

Lipanj će za slavonske ljubitelje sporta biti izuzetno aktivan. Nakon što je HNS pripremnu utakmicu sa Senegalom (8. lipnja) dodijelio Osijeku, isti je grad dan kasnije dobio i domaćinstvo kvalifikacijske rukometne utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Glas Slavonije javlja kako je ovog tjedna u Osijeku boravila delegacija HRS-a na čelu s predsjednikom Tomislavom Grahovcem, a tema sastanka s gradonačelnikom Ivanom Vrkićem bilo je domaćinstvo prvoj utakmici kvalifikacija sa Crnom Gorom 9. lipnja. Hrvatska će tako po vizu za odlazak na SP krenuti preko Gradskog vrta, a tjedan dana kasnije uzvrat je u Crnoj Gori. Pobjednik iz ta dva susreta ide na SP.

Posljednji put hrvatski su rukometaši u dvorani Gradski vrt igrali protiv Slovačke u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2014. godine.

Prama najavama iz Slavonije postoji mogućnost da se kao uvertira ovoj kvalifikacijskoj u Osijeku odigra i finale Kupa za rukometašice, no o tome će se odlučiti naknadno. Kako god bilo, Osijek će početkom lipnja uživati u sportu...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • lorena003 17.03.2018.

    Hmm🤔 kako ovo komentirati?!?

  • Gunersss_ 14.03.2018.

    Auuuu pretrgli se!

  • Rvatinaa_gugla 14.03.2018.

    Niste nam dali Europsko i sada nam kao ovo date. Očekujte neprimjereno skandiranje

Komentiraj...
Vidi sve komentare