To je to što me zanima!

U osmini finala mogu igrati Barca - Bayern, PSG - Real

U ponedjeljak od 12 sati u ždrijebu će se naći 16 momčadi, ali tako su raspoređene da bi moglo biti spektakularnih okršaja! Nenositelji su Bayern, Chelsea, Juventus, Real...
Vidi originalni članak

Ove bi sezone drugi krug Lige prvaka mogao početi spektakularnije nego ikad!

U ponedjeljak 11. prosinca ždrijeb je osmine finala, a kuglice bi mogle spojiti Manchester United i Bayern. Ili Manchester City i Bayern. Ili bilo koji Manchester s Juventusom. Ili s Realom. Ili Barcelonu i Bayern, Barcelonu i Chelsea, PSG i Real... Ma neku od tih poslastica svakako ćemo gledati! I nekog od tih velikana ispratiti.

Ždrijeb je, dakle, 11. prosinca u 12 sati, a pravilo je da se ne mogu sučeliti dvije momčadi koje su bile zajedno u skupini, niti dvije iz iste države. I nositelj je domaćin u uzvratu.

Prve se utakmice osmine finala igraju 13., 14., 20. i 21. veljače, uzvratne 6., 7., 13. i 14. ožujka 2018.

Od četvrtfinala nadalje nema nositelja ni dirigiranog ždrijeba, može svatko na svakoga.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • mandrillost 07.12.2017.

    PSG-Real bi bilo finale! PSG bi to dobio glatko,sada su zrela momcad,prosli su od vrha do dna i nazad..Kako su samo demolirali Barcu! Za mene idu bar do polufinala,al sve ovisi i o sreci.

  • ikik_1 07.12.2017.

    Trenutno se zna jedan par: besiktas-real

  • Yucatan45 07.12.2017.

    nadam se da su svi klubovi svjesni da je sve u redu osim ako se ne izvuče real madrid? daleka je osmina finala.. ima vremena da real uđe u formu, siguran sam da se na tome i radilo. i ove godine vjerujem da je real favorit pa vi kažite šta oćete. #13

Komentiraj...
Vidi sve komentare