To je to što me zanima!

U pariškoj bolnici ne znaju tko je Zinedine Zidane

Zidane je htio Ronaldu telefonski zaželjeti brz oporavak, no službenik na centrali nije prepoznao njegovo ime i nije želio spojiti poziv
Vidi originalni članak

Legendarni francuski nogometaš Zinedine Zidane nije uspio kontaktirati hospitaliziranog Brazilca Ronalda u pariškoj bolnici jer na bolničkoj telefonskoj centrali nisu znali tko je on.
Ronaldo se u pariškoj bolnici oporavlja nakon teške operacije koljena, a gomila pisama i poziva podrške zatrpale su bolnicu.
Jedan od onih koji je Brazilcu htio Brazilcu poželjeti brz oporavak bio je i Zinedine Zidane, bivši Ronaldov suigrač iz Real Madrida, koji je to htio učiniti telefonom.
Službenik na telefonskoj centrali bolnice nije prepoznao Zinedinea Zidanea s druge strane žice te mu je odbio spojiti poziv u Ronaldovu bolničku sobu.
Iako je Zidane jedan od najvećih nogometaša u povijesti nogometa, čini se kako su mnogi ljudi već zaboravili njegovo ime od odlaska u mirovinu 2006. godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • davor_ 19.02.2008.

    A kako da čovjek na centrli zna da je to baš Zinedine Zidane preko telefona?Mogu i ja reći da sam Davor Šuker pa tko mi vjeruje!!

  • zelenožuti 19.02.2008.

    garant neki talijan radi na centrali

Komentiraj...
Vidi sve komentare