To je to što me zanima!

Istrčali u različitim dresovima, Balićev prodan za 6 tisuća kn

Utakmicu između Udinesea i Lazija nogometaši domaće momčadi igrali su u različitim dresovima, garniturama iz povijesti njihova kluba. Razlog? Aukcija na kojoj će se prodavati dresovi, a prihod ići u dobrotvorne svrhe
Vidi originalni članak

Na terenu 11 igrača iste momčadi, a niti jedan nema isti dres. Riječ je o Udineseovim nogometašima koji su na utakmicu s Lazijom istrčali u 11 garnitura klupskih dresova iz povijesti.

Naravno, nije riječ o zabuni niti nekakvom protestu već o aukcije za dobrotvorne svrhe njihova sponzora Dacije. Nakon utakmice dresovi su stavljeni na aukciju i za njih su mogli licitirati svi navijači. Idejni začetnik ovog sjajnog projekta je Ciro Ferrara, a novac zarađen prodajom dresova utrošit će se na razne projekte organizirane u suradnji kluba i navijača.

Pokretat će tako nove poslove s navijačima, snimati film o Friuliju, otvorit će utočište za životinje i slično.

Najveća postignuta cijena je 1600 eura za dres Jakuba Jankta, a dres hrvatskog nogometaša Andrije Balića prodan je za 850 eura.

Inače, Udinese je pred svojim navijačima izgubio tu utakmicu od Lazija 2-1. Svih 90 minuta odigrao je Andrija Balić, a Udinese je poveo golom Lasagne u 13. minuti. Lazio sve preokreće već do kraja prvog poluvremena golovima Immobilea i Luisa Alberta. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Dalmacija u srcu_474 09.04.2018.

    Ponovno Balić 90 minuta na terenu dok Rog dobija jednu minutu, a Pjaca niti jednu minutu. Zanima mr šta je ono HNS-ov igrač Dalić pričao? Zar nije bia uvijet za Svjesko da igrač mora igrat.

  • 09.04.2018.

    Svaka čast na akciji al mene zanima kako je to uopće bilo dopušeno od strane suca?

Komentiraj...
Vidi sve komentare