To je to što me zanima!

U ponedjeljak prvi trening pod Pepom, dolazi 30.000 navijača

Interes za europske prvake i Pepa Guardiolu je ogroman. Očekuje se oko 30.000 navijača na tribinama pa je trening iz trening-kampa prebačen na Allianz Arenu
Vidi originalni članak

Zadnju utakmicu prošle sezone Bayern je odigrao 1. lipnja, a nakon trotjednog odmora igrači se vraćaju obvezama. Kreću pripreme za novu sezonu.

A prvi trening bit će spektakularan. Osim što su osvojili sve što se dalo osvojiti, u ponedjeljak će biti predstavljanje novog trenera Pepa Guardiole i prvi trening pod njegovim vodstvo.  Nije niti čudo da je interes ogroman. 

Očekuje se oko 30.000 navijača na tribinama pa je trening iz trening-kampa prebačen na Allianz Arenu. Klub će ulaznicu naplatiti po 5 eura, a sav prihod ne ide u budžet već kao humanitarna akcija, žrtvama poplava koje su pogodile južnu Njemačku.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • MILF Hunter 21.06.2013.

    Šta pljujete po Pepu. Jedan od 3 trenutno najbolja trenera (među ta 3 nije Mourinho kojem je vrijeme prošlo)

  • dulepacov_1 21.06.2013.

    zvali su ali on je planski pikirao klub koji je najsigurniji za naslove, jedino ga je jupp malo zeznuo trostrukom krunom

  • AnteG 20.06.2013.

    lakrdija! običan šarlatan! Da nije imao onog messija taj nebi u životu trofej osvojio! SRMOTA za nogomet i Bayern! Bayern je trenutno najjači i ovaj ziceraš sigurno će i to zeznit! niti blizu vrhunskih trenera! Definitivno Bayern ove godine neće osvojiti 3 najteža trofeja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare