To je to što me zanima!

Dinamo će u Prištini igrati sa selekcijom lige u čast Kosova

Dinamo će biti prvi sportski kolektiv koji dolazi u Kosovo od proglašenja neovisnosti, 19. veljače odigrat će 'prijateljsku' povodom treće obljetnice, piše Večernji list
Vidi originalni članak

Dinamo će 19. veljače odigrati prijateljsku utakmicu u Prištini, povodom obilježavanja treće obljetnice neovisnosti Kosova, piše Večernji list. Protivnik će biti selekcija kosovske lige. 

Utakmica su potvrdili i u Maksimiru pa će 'modri' tako biti prvi sportski kolektiv koji dolazi u Kosovo od proglašenja neovisnosti. Prije dvije godine odlazak je zaustavila hrvatska Vlada. Bit će to spektakularna utakmica pred 17.000 gledatelja, koliko stane na stadion Prištine. 

Shala, Kozniku, Ademi i Beqiraj samo su neki od nogometaša s Kosova koji su imali zapaženu ulogu u Dinamu...

Izvorni članak pročitajte ovdje.

Srbija mora odobriti utakmicu

Kosovo nije član Međunarodnog olimpijskog odbora pa Srbija inzistira da mora odobriti svako gostovanje stranih momčadi na teritoriju Kosova.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • user_50444 02.02.2011.

    Cuvajte bubrege !!!

  • febo1601 02.02.2011.

    Tako treba plavi , treba ljudima na Kosovu priuštiti zadovoljstvo da igraju sa nekim klubom van svoje samostalne i neovisne države Kosova !!!!!!!!!

  • pelinimed78 02.02.2011.

    bolesno,ovaj mamić bi se slizo i sa vragom,prodao bi dupe za lipu,prvo je sa bosancima na pevaljki,hercegovcima pjeva,sa srbima žali za jugom,pa sa šiptarima prijateljske igra,kakav lik...

Komentiraj...
Vidi sve komentare