To je to što me zanima!

U Realu već pripremaju doček Mbappeu: Dvije opcije na stolu

Čelnici Real Madrid dogovorili su dvije opcije za predstavljanje Kyliana Mbappéa koji iz PSG-a dolazi za 170 milijuna eura, što će biti drugi najskuplji transfer nakon Neymara
Vidi originalni članak

Real Madrid ponudio je 170 milijuna eura PSG-u za francuskog napadača Kyliana Mbappea što su Parižani i prihvatili te se još čeka samo službena potvrda njegovog transfera. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kylian Mbappe

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema pisanjima Marce, u Realu mladoj zvijezdi već pripremaju doček i predstavljanje navijačima, baš kao što je to bilo i davne 2009. godine kada je u klub stigao Cristiano Ronaldo. 

Službena potvrda njegovog transfera trebala bi se održati u nedjelju, a dvije su opcije gdje bi 'kraljevski' klub mogao prirediti doček Mbappéu. 

Prva opcija je otvoreni prostor, odnosno kamp Valdebebas gdje bi mogao prisustvovati velik broj navijača, ali uz obavezno poštivanje epidemioloških mjera. Predstavljanje bi se održalo 9. ili 10. rujna kad bi se Mbappé već vratio s reprezentativnog okupljanja. 

Druga opcija je 11. rujna prije prvenstvene utakmice s Celtom na Santiago Bernabeu koja počinje u 16:15, ali uz ograničeni broj navijača tako da se pretpostavlja da čelnicima Reala ipak više odgovara prva opcija. 

S obzirom na to da se radi o predstavljanju velike zvijezde na kultnom stadionu, moguće je da se uz dogovor s Ministarstvom zdravstva dogovori povećanje kapaciteta stadiona s 40 na 70 posto. 

Nakon završetka transfera, Mbappé će postati drugi najskuplji igrač u povijesti nogometa, odmah iza Neymara kojeg je PSG 2017. platio 222 milijuna eura. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • nepoznat1997 27.08.2021.

    Si seruckate a tih 180m real bu zaradil za tjedan dana na prodaju njegovog dresaPerez nije glup ...mbappe nije samo nasljednik mesija i ronalda on je i zlatna koka markeringa..odlican posao reala ..hala madrid

  • 27.08.2021.

    Precijenjen igrač.👎

  • karlo15 27.08.2021.

    Jedino reterdirani real može tolko platit igrača kojeg bi slj godine dobili đabe

Komentiraj...
Vidi sve komentare