To je to što me zanima!

U reprezentaciju će nakon Ivana Jurića i Mate Bilić?!

Bilićev suradnik Robert Prosinečki već je nekoliko dana u Španjolskoj, gdje će pogledati Matu Bilića u ogledu njegova Sportinga protiv Valladolida
Vidi originalni članak

Slaven Bilić u četvrtak je mnoge iznenadio informacijom da će za utakmicu u Bukureštu umjesto Nike Kovača pozvati Ivana Jurića. A u petak, još veće iznenađenje! Naime, član stručnog stožera Robert Prosinečki već je nekoliko dana u Španjolskoj, gdje će se naći s Matom Bilićem, napadačem Sportinga iz Gijona.
- Pričao sam s Matom, on j e igrač koji je zaslužio da ga se prati. Ipak igra i redovito zabija u Primeri - rekao je Prosinečki.
'Žuti' će Matu gledati u utakmici protiv Valladolida. Nitko iz stožera još nije potvrdio da će Mate Bilić dobiti poziv, ali sama činjenica da je Prosinečki u Gijonu dokazuje da Slaven Bilić ozbiljno razmišlja o prezimenjaku. U napadu ima, pogotovo povratkom Eduarda, najviše rješenja, no izbornik stalno traži nova. Mogući poziv Mati Biliću mogao bi značiti da u reprezentaciji sve manje razmišljaju o Dariju Cvitaniću.

SAMO U HAJDUKU DUŽE OD SEZONE
Slobodan udarac kojim je donio pobjedu Hajduku protiv Mallorce u Splitu Matu Bilića je lansirao u inozemstvo. Samo koji dan kasnije, te 2001. godine, uzela ga je Zaragoza. Tamo je igrao jednu sezonu, a drugačije nije bilo ni u svakom njegovom sljedećem klubu - Almeriji, Sporting Gijonu, Cordobi, Lleidi i bečkom Rapidu. Ljetos je drugi put došao u Gijon i igra odlično. U 16 utakmica zabio je sedam golova, triput Sevilli u samo jednom poluvremenu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dicmo city 10.01.2009.

    di bi vi bili u sportu bez dalmatinaca,mi smo vam dobri samo kad smo svjetski prvaci a inace nuzno zlo.dalmacija je kicma hrvatskog sporta.i uvik ce bit!

  • headhunter 09.01.2009.

    mislim da ima neki dalmatinac u 4. azerbeđanskoj ligi,možda bi i njga trebalo pozvati. a čujem da i zlatko vujović još može biti koristan!

  • dicmo city 09.01.2009.

    zbog cega brisete istinu koje ste vi smece od novina mozete me slobodno izbrisati iz vasih rezimskih novina

Komentiraj...
Vidi sve komentare