To je to što me zanima!

'U reprezentaciju želim na mala vrata, ali i tada ću se zadržati'

"Ne govorim dobro hrvatski iako ga učim. Na meni je da se prilagodim momčadi i da uđem na mala vrata. Nadam se da ću igrati za hrvatsku reprezentaciju što dulje"
Vidi originalni članak

Gregory Sertić još uvijek čeka dozvolu Fife da zaigra za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Francuz hrvatskog porijekla više ne očekuje kako će 'kockasti' dres obući na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

- I dalje čekam odluku, ali još uvijek nam nedostaje papir unatoč našoj odlučnosti. Nemam objašnjenja za odbijanje, baš kao ni Hrvatski nogometni savez. Više ne vjerujem u nastup na Svjetskom prvenstvu - rekao je Sertić za L'Equipe.

Iako je Svjetsko prvenstvo za njega izgubljeno, 24-godišnji zadnji vezni nada se kako će na mala vrata ući u reprezentaciju Hrvatske te da će dugo nositi naš dres.

- Teško je upasti u momčad i uzeti nekome mjesto u situaciji kad nisam igrao kvalifikacije, a osim toga, ni ne govorim dobro hrvatski jezik iako ga učim. Na meni je da se prilagodim momčadi i da uđem na mala vrata. Gledam dugoročno i nadam se da ću igrati za hrvatsku reprezentaciju što je dulje moguće - zaključio je igrač Bordeauxa.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • AlenBešić 07.03.2014.

    Ne treba ga ni zvat u repku,kad smo htjeli on je odbio igrat za nas i rekao da je njegova repka Francuska... e pa smecaru sad igraj za njih!

  • proud_cro 07.03.2014.

    E moj NEZDRAVKO MAMIĆU, ova tvoja izjava je tipična, vidi se koliko cjeniš francusku a koliko Hrvatsku, pa po čemu je to francuska bolja od Hrvatske, pa bi ga oni trebali prvi zvati? Za mene je Hrvatska nebo za francusku....Sertiću dobrodošao, SRETNO

  • jure_zd 07.03.2014.

    http://www.24sata.hr/nogomet/gregory-sertic-odlucio-sam-igrat-cu-za-francusku-120083 mada sam ja za to da ga se pozove jer nam kronicno nedostaje igraca na toj poziciji kao i na livom beku

Komentiraj...
Vidi sve komentare