To je to što me zanima!

U restoranu nije bilo mjesta za Ronalda i Georginu. Portugalac je reakcijom šokirao sve goste

Mušterije su ostale bez teksta. Nitko nije pričao. I povrh svega, nitko nije želio otići. Bili su fascinirani Ronaldom, ispričao je torinski kuhar David Fiore
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo (38) u javnosti je etiketiran kao egocentričan i umišljeni tip, no svjedočanstvo kuhara iz Torina možda i promijeni mišljenje o jednom od najboljih nogometaša svih vremena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, dok je igrao u Juventusu Ronaldo je s partnericom Georginom Rodriguez i sinom Cristianom Juniorom stigao u jedan restoran ranije nego što su rezervirali, a pošto nije bilo slobodnog stola, morali su neko vrijeme pričekati. Iako je 'običnim smrtnicima' teško zamisliti da zvijezda poput Ronalda mora čekati mjesto u restoranu, tadašnji nogometaš Juventusa napravio je upravo to. Stao je u kut restorana i bez prigovaranja čekao da se oslobodi stol.

NEĆE IMATI PRIVATNOST Životni san Cristiana i Georgine pretvorio se u noćnu moru

- Mušterije su ostale bez teksta. Nitko nije pričao. I povrh svega, nitko nije želio otići. Bili su fascinirani Ronaldom. Zamolio sam ga da sjedne za stol za hitne slučajeve, ali kako je vrijeme odmicalo, nitko iz restorana nije ustao i otišao - ispričao je David Fiore za Tuttosport pa dodao:

- Cristiano nije ništa gestikulirao. Ni Georgina ni njegov sin. Shvatio sam da je Ronaldo, unatoč tome što je svjetska zvijezda i najbolji nogometaš na svijetu, prije svega pristojan dečko. Uvjeravam vas, vidio sam ljude daleko manje poznate od njega kako odlaze nakon pet minuta, vrlo bahato, u sličnim situacijama. On je, pak, za tim stolom čekao 40-ak minuta.

IPAK POSTOJI OBJAŠNJENJE Ronaldo pokazao pločice i tamni ten, a obožavatelji su primijetili nešto drugo: 'Zašto ih lakiraš?'

BRAVO, LEGENDO! Modrić je preskočio Ronalda, Di Stefana, Butragueña..., a sad lovi titulu najtrofejnijeg ikad!

Podsjetimo, Ronaldo se u Torinu zadržao tri godine, prije negoli se vratio u Manchester United iz kojeg je 'zapalio' za Saudijsku Arabiju.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • hahah 02.07.2023.

    Ako je došao ranije neka čeka.

  • Palmanova 01.07.2023.

    nova vijest je da se susjedi zale sto Cristiano radi vilu vec 3 godine u Quinta da Marinha a gdje je ulica susjedima vec mjesecima zatvorena i prasina susjedima upada u vrt.vila je tako velika da ce moci susjedimau vrt gledati.sve to zbog ''Piramide faraona Ronalda'',kazu ljutiti susjedi

  • ante-portas 01.07.2023.

    Ja sigurno ne bih cekao 40 minuta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare