To je to što me zanima!

U ring sad bez rukavica: UFC veterani novi su borci BKFC-a

Nakon što su svoje najbolje dane dali oktogonu, veterani UFC-a prešli su u rastući Bare Knuckle Fighting championship. Antonio 'Bigfoot' Silva i prezimenjak mu Wanderlei te Gabriel Gonzaga novi su članovi BKFC-a
Vidi originalni članak

Nekadašnji borci UFC-ove teške kategorije Antonio 'Bigfoot' Silva (40) i Gabriel Gonzaga (40) predvodit će događaj BKFC-a u Tampi 19. listopada, a tamo bi trebalo biti objavljeno kako je za rastuću organizaciju potpisao i nekadašnji velikan PRIDE-a i UFC-a, Wanderlei Silva (43).

Bivši teškaši iz oktogona sad će ući u ring bez rukavica, a legendarnom Brazilcu to neće biti prvi put da će sudjelovati u borbama bez rukavica. On je davne 1996. započeo u 'vale tudu' što je disciplina slična današnjoj slobodnoj borbi, a tamo su dopušteni 'soccer kickovi' i udarci glavom. 

Gonzaga se u UFC-u nije borio od 2016. kad je u prvoj rundi nokautom izgubio od Derricka Lewisa, a nakon toga je ušao u ring prošle godine u Russian Cagefighting Championshipu protiv brata legendarnog Fjodora, Aleksandra Jemjeljanenka i izgubio nokautom u drugoj rundi.

Njegov protivnik u glavnoj borbi večeri nije bio u ringu od 2017. kad je izgubio od Minakova nokautom u drugoj rundi, a u posljednjih je pet borbi izgubio svih pet puta. Brazilac je zadnji put pobijedio 2015. godine u UFC-u protiv Palaleija. Osim spomenutog dvojca, sa BKFC-om se u zadnje vrijeme sve više povezuje legendarni 'Super Samoan' Mark Hunt čije bi 'teške ruke' bez rukavica mogle zadavati katastrofalne udarce.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 30.09.2019.

    Još da dođe Mirko i ekipa je komplet 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare