To je to što me zanima!

U Rumunjskoj po savršeni niz iako nema Balića, Vorija i Laca

Hrvatska u petom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Srbiji 2012. gostuje u Rumunjskoj. Utakmica se igra u 19 sati, a izbornik Goluža priliku će dati mlađima
Vidi originalni članak

Iako su sa četiri pobjede u dosadašnjem dijelu kvalifikacija osigurali put na Europsko prvenstvo u Srbiju, hrvatski rukometaši u posljednje dvije utakmice žele zaokružiti ovaj ciklus sa savršenim učinkom. Pred izabranicima Slavka Goluže prvi ispit je večeras u Turnu Severinu, gdje će im se suprostaviti rukometaši Rumunjske.

Iako pomlađeni, naši rukometaši ipak su favoriti protiv momčadi koju smo u prvom dijelu kvalifikacija 'razbili' 12 razlike, a tek nešto više problema stvorili su nam na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj, gdje smo nakon minus dva na poluvremenu, u nastavku predvođeni Manuelom Štrlekom slavili plus šest.

Rumunji su u dosadašnjem dijelu kvalifikacija zabilježili četiri poraza, pa čak i od slabašne Litve i teško je za očekivati da mogu iznenaditi petu reprezentaciju s posljednjeg SP-a. Karakterizira ih čvrsta 6-0 obrana i brza tranzicija iz obrane u napad, a da imaju potencijala pokazali su uvjerljivom pobjedom nad Srbijom na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj.

Goluža danas u sastavu neće imati Balića, Vorija, Lackovića i Zrnića, ali i bez njih poraz na užarenom terenu u Turnu Severinu bio bi veliko iznenađenje. 

Izbor Slavka Goluže protiv Rumunjske:

golmani: Blažičko, Šego, Pešić;

krila: Čupić, Matulić, Štrlek, Batinović;

pivoti: Musa, Marić;

vanjski: Gojun, Vuković, Blažević, Duvnjak, J. Valčić, Kopljar, Stepančić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • sunshine7 08.06.2011.

    zaista je tuzno vidjeti da na ovakvom clanku su 3 komentara,a na onom prokletom big brotheru 23445 komentara, al sta ces.javit se se "navijaci" kad se koja tekma izgubi. al inace svaka cast deckima i goluzi.:)

  • jascx 08.06.2011.

    Politika+sport=Goluža izbornik :)

  • No NaMe_4 08.06.2011.

    Ludilo. Nema Alilovića, sramota. Zašto nema Ljube Vukića??? Vratio se nakon ozljede, odigrao završnicu sezone, trenira punim intezitetom. Strašno. Buntić i Bičanić su otpisani ili što???

Komentiraj...
Vidi sve komentare