To je to što me zanima!

U šest godina ostvario najveće uspjehe pa katastrofalan niz: Mladost smijenila trenera

Nakon šest godina Zoran Bajić više nije trener Mladosti. Osvojio je pet trofeja, potpisao ponajveće klupske uspjehe, ali nakon pet poraza na Savi su ga odlučili smijeniti
Vidi originalni članak

Nakon šest godina Zoran Bajić više nije trener Mladosti. Zagrebački klub zahvalio se dosadašnjem treneru nakon serije loših rezultata, točnije pet poraza u nizu. Tri su pritom bila kod kuće, od Primorja, Solarisa te Mornara. Splićani su dotad imali svih sedam poraza u natjecanju i Bajić je tim porazom izgubio i zadnju podršku čelnih ljudi.

"Nakon dogovora između Hrvatskog akademskog vaterpolskog kluba Mladost i gospodina Zorana Bajića, donesen je zaključak da će gospodin Bajić prestati obnašati dužnost glavnog trenera prve momčadi.

U proteklih šest godina, pod vodstvom gospodina Zorana Bajića, naš klub je postigao značajne uspjehe, koji su obilježili recentnu povijest Mladosti. Pod njegovim vodstvom, klub je dva puta osvojio Kup Hrvatske (2019., 2020.), dvaput Regionalnu ligu (2019., 2020.) te smo 2021. godine s ponosom podignuli trofej prvaka Hrvatske. Ovi uspjesi svjedoče o stručnosti i predanosti gospodina Bajića te njegovom značajnom doprinosu našem klubu u kojem će i do daljnjega nastaviti s radom", službeno je priopćenje.

Bajić je u šestogodišnjem mandatu osvojio čak pet trofeja, ali trenutačno se Mladost srozala na niske grane i u opasnosti joj je i mjesto u Premier regionalnoj ligi. U bolje dane mladostaše će pokušati povesti Damir Vincek, dosadašnji Bajićev pomoćnik. S Mladosti je kao igrač osvojio dva naslova Lige prvaka, bio je pomoćnik Ozrenu Bonačiću u još jednom naslovu prvaka Europe. Godinama je znanje prenosio mlađim generacijama kao trener u klubu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare