To je to što me zanima!

U Šibeniku Torcida napala Kohortu, Funcuti neutralni

Navijače Osijeka su u piceriji u Šibeniku napali navijači Hajduka. Prema prvim podacima nema teže ozlijeđenih, a sukob je vjerojatno dogovoren
Vidi originalni članak

Sedmero navijača zavšilo je na hitnom kirurškom prijamu Opće bolnice Šibenik, a 44 ih je privedeno u Policijsku postaju Šibenik nakon tučnjave koja je izbila u središtu Šibenika. Picerija 'Forum', u kojoj su sjedili pripadnici Kohorte, potpunosti je demolirana. Prema neslužbenim informacijama, dva sata prije nogometne utakmice Šibenik - Osijek, Kohortu su napali navijači Hajduka. Navodno su Torcidaši iz Splita i Šibenika pripremali napad kako bi se osvetili što su im navijači Osijeka tjedan ranije za utakmice Hajduka i Osijeka ukrali transparente iz autobusa.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • BRDA WOB 18.09.2009.

    VI STE DEBILI HAJDUK-ZIVI VJECNO,AJ VODAJTE I TROSITE PARE NA SPONZORUSE STA NEDAJU PIZDE,PIC.. JEDNE

  • tahuti 03.08.2009.

    nije uredu to što slovaci učinili.........pamti pa vrati.

  • tahuti 03.08.2009.

    treba napraviti free fight verziju za \"navijačke\" skupine, poput fc pride,ufc....ali sa bocama,kamenje,stolicama...svilan i nova bi to mogli.oni mobitelima,internetom dogovaraju tuče, i koga briga što se žele unakaziti. problem je šteta matrijalna , za ugostitelje,trgovce.šta ima đurđica sa tima? to je za muriju. stadioni su nešto drugo.tamo treba zabrana ulaska-doživotna,par godina robije,i to je to.za par godina najluđi su u tarabi,polovici ulaz zabranjen,i na uluci interventni-i veselje,pa robija....i gotovo. pišem iz iskustva. Torcida Osijek 1988-Kohorta Osijek 1990.-93.

Komentiraj...
Vidi sve komentare