To je to što me zanima!

U Slavoniji crpi snagu: Mandžo ne može bez domaćih običaja...

Da je pravo dijete Slavonije jasno je po njegovim Instagram objavama gdje svaki slobodan trenutak koristi kako bi uživao u tom okruženju. Konji, kulen i pecanje pune snagom neuništivog borca
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni majstor i član Juventusa Mario Mandžukić najveći je promotor Slavonije i dosta često reklamira našu zemlju kao poznati igrač u europskim okvirima.

Dio ljeta proveo je na Braču, a za vrijeme reprezentativnih okupljanja redovito svrati u istočnije krajeve. 

Taj igrač nevjerojatne snage i pobjedničkog mentaliteta ponekad djeluje zastrašujuće moćno na travnjaku, a nije teško pogoditi što mu 'puni baterije'. 

Da je pravo dijete Slavonije jasno je po njegovim Instagram objavama gdje svaki slobodan trenutak koristi kako bi uživao u tom okruženju.

Domaći specijaliteti, pecanje, konji... Pa i pomaganje poplavljenim slavonskim selima prije tri godine samo su neki 'dokazi' koliko obožava Hrvatsku.

Voli otići na pecanje i tako se opustiti, a najnovijom objavom na društvenoj mreži oduševio je sve. Naime, uoči reprezentativnih akcija protiv Kosova i Turske Mario je svratio u svoj Slavonski Brod kod novog 'prijatelja'. 

Riječ je o konju Siriusu čime se Mario pohvalio na Instagramu.

- 'Nemoj ići utabanom stazom već kreni tamo gdje staze nema i ostavi trag.' Šetnja slavonskim stazama u dobrom društvu novog prijatelja Siriusa - poruka je Mandžukića.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Wrazica. 30.08.2017.

    Mando je legenda. Ne leti visoko.

  • 779d4u 30.08.2017.

    nego di nego u našoj Slavoniji ;-)

  • dubioza123 29.08.2017.

    Bravo Mario

Komentiraj...
Vidi sve komentare