To je to što me zanima!

U Spaladium smije 10.000 ljudi!

Drugačije je igrati pred punom dvoranom i zato pozivam sve zaljubljenike u košarku da dođu, da nas podrže i da zajedno, u jednoj sinergiji, izborimo plasman na Olimpijske igre, rekao je izbornik Mršić
Vidi originalni članak

S dva poraza od Slovenije pa dvije pobjede nad Portorikom Hrvatska je odradila sve zamišljene pokuse uoči turnira za Olimpijske igre u Splitu. Veljko Mršić dobio je dosta odgovora, ali i, ono najvažnije, dobio je Bojana Bogdanovića. Koji je, vidjelo se to jučer, još nije uhvatio ritam i napadačke akcije, ali ne sumnja nitko da će sve to sjesti do srijede i Brazila na svoje mjesto.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Probali smo neke stvari da vidimo kako će to izgledati. Druga nam je ovo utakmica u 24 sata. Prvih 25 minuta bilo je stvarno dobro, imali smo 23 poena razlike, no zadnjih smo 15 minuta popustili. Portoriku smo dopustili dosta napadačkih skokova, kao i neke poene iz kontranapada - sumirao je izbornik drugu utakmicu protiv Portorikanaca (72-66) koju je Hrvatska opet dobila obranom. 

ZADNJI POKUS Hrvatska opet sredila Portoriko, Žižić savršen, Babo se zagrijao

Napad, međutim, ne brine Mršića.

- Obrana je bila na jednoj lijepoj razini, primili smo 66 poena, a i napadački smo kreirali dosta dobre situacije. Isto kao i dan prije, šut je bio slabiji, međutim, 20-25 šuteva bilo je odlično izrađenih, a kada dođe turnir i budemo svježi, to će i ulaziti. Sve u svemu smo zadovoljni.

Izbornik i njegov stožer sada imaju nekoliko dana da iskristaliziraju momčad i ljude s kojima će krenuti po Tokio. Jer kako su se igrači priključivali, tako se Mršić vraćao korak unatrag.

- Nije bio lagan taj pripremni period jer smo svaku pripremnu utakmicu dobivali nekog novog igrača i trebalo je ponovno kretati od nule, raditi treninge i pokazivati akcije. Tu se gubilo malo ritma i intenziteta na treningu. Međutim, sada je ispred nas još pet dana do prve utakmice na turniru, vrijeme da se dobro posložimo, uigramo, damo sve od sebe i pokušamo ostvariti plasman na Olimpijske igre.

I, uz Bojana, još jedna dobra vijest, s punom Spaladium arenom. Stožer Civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije u dogovoru s epidemiolozima potvrdio je da će u dvoranu moći maksimalan kapacitet. Naravno, uz sve potrebne potvrde.

- Zaista bih želio da se dvorana napuni maksimalno koliko može jer to nam je stvarno potrebno. Drugačije je igrati pred punom dvoranom i zato pozivam sve zaljubljenike u košarku da dođu, da nas podrže i da zajedno, u jednoj sinergiji, izborimo plasman na Olimpijske igre i da uživamo u ta četiri dana vrhunske košarke - odaslao je poruku izbornik Mršić.

Kako u Spaladium arenu?

  • ako ste prije više od 14 dana primili drugu dozu cjepiva protiv COVID-19 odnosno, ukoliko se radi o cjepivu koje se prima u jednoj dozi primili jednu dozu prije više od 14 dana
  • ako ste preboljeli COVID-19, a od preboljenja nije prošlo više od 180 dana
  • ako ste preboljeli COVID-19 i cijepili se najmanje jednom dozom cjepiva
  • ako ste ako su posljednja 72 sata bili negativni prilikom testiranja PCR testom ili posljednjih 48 sati bili negativni prilikom testiranja brzim antigenskim testom na SARS-CoV-2
Idi na 24sata

Komentari 13

  • Dark Web 29.06.2021.

    Ako bude 500, ludilo.

  • prstom 26.06.2021.

    Meni je košarka zanimljivija od nogometa ‼️👍🏼

  • nap 25.06.2021.

    sumnjam da cemo na olimpijadu

Komentiraj...
Vidi sve komentare