To je to što me zanima!

U Splitu organizirali cijepljenje za navijače, nitko nije došao!

Žao mi je što nije bilo odaziva, mi ćemo nastaviti s pozivima. Osim cijepljenja, organizirali smo i punktove za testiranje zbog utakmice, kazala je ravnateljica Nastavnog zavoda za javno zdravstvo
Vidi originalni članak

Europsko prvenstvo privodi se kraju, a za tjedan dana nam se vraća naš dragi HNL

Za razliku od prethodne dvije sezone, tribine više neće zjapiti prazne. Gledatelji će opet moći na stadionima pratiti i navijati za svoje najdraže klubove. No, kao što svi znamo, to neće biti moguće bez Covid potvrde. Tko god bude želio gledati utakmice uživo, morat će pokazati dokaz o cijepljenju ili negativni test na korona virus. 

Kako bi bilo što više gledatelja na tribinama, Nastavni zavod za javno zdravstvo je, u suradnji s Hajdukom, u Splitu organizirao posebni termin za cijepljenje za navijače Hajduka uoči prijateljske utakmice sa Zrinjskim, ali i početka nove sezone.

Donijeli su svu opremu u dvoranu na Gripama i čekali navijače, no u subotu ujutro dvorana je bila - prazna. Baš nitko nije došao na cijepljenje.

- Žao mi je što nije bilo odaziva, mi ćemo nastaviti s pozivima. Osim cijepljenja, organizirali smo i punktove za testiranje zbog utakmice, a sve s jednim ciljem, da nam se zadrži povoljna epidemiološka slika - kazala je dr. Željka Karin, ravnateljica Nastavnog zavoda za javno zdravstvo.

Hajduk će u ponedjeljak protiv Zrinjskog na Poljudu predstaviti momčad za novu sezonu, a navijači će doći na poljudsku ljepoticu nakon dugo vremena. Naravno, neće biti moguće ući bez Covid potvrde, a tko se nije cijepio, moći će se testirati na posebnim punktovima za testiranje koji će za ovu svrhu biti po značajno nižim cijenama.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • slobodnazemlja 11.07.2021.

    tako tako treba... bravo Splićani... jedino još vi dišete u duhu Hrvata...kapa do poda...za razliku od prdanih zagoraca i ostalih ....

  • Dalmacija41 11.07.2021.

    Bravo Torcida...još se trebamo skupiti o napravit prosvjed u 9 misec

  • 11.07.2021.

    Tko bi se pametan išao cijepiti.Evo moj prijatelj, 40 godina, nakon cijepljenja s Pfizerom doživio infarkt,bio na operaciji srca.Do tada nikakvih zdravstvenih problema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare