To je to što me zanima!

U spomen na Herjavca: Slavni Middlesbrough dobio Varaždin

Oko 2000 gledatelja vidjelo je 3-2 pobjedu Middlesbrougha nad Varaždinom. Utakmica se igrala povodom obilježavanja 10. godišnjice smrti Anđelka Herjavca
Vidi originalni članak

Slavni engleski klub Middlesbrough, u nedjelju navečer gostovao je u Varaždinu povodom obilježavanja 10. godišnjice smrti Anđelka Herjavca, legende i nekad predsjednika 'bumbara'. Middlesbrough je pobijedio Varaždince 3-2 u generalnoj probi pred početak HNL-a. 

Oko 2000 gledatelja gol nije trebalo dugo čekati. Nesretna je bila 13. minuta, a Šimek je zabio autogol. Lita je u 29. minuti povisio na 2-0, ali je samo tri kasnije Vugrinec iznudio penal pa ga i sam realizirao. Početkom nastavka Trojak je izjednačio, a odlučujući gol zabio je Bates 12 minuta prije kraja. 

Optimistična predstava uoči nastavka europskih utakmica, odnosno uzvrata protiv Iskre Stal u 2. pretkolu Europske lige. 

Klub Alena Bokšića igra u drugoj ligi

'Boro' je drugoligaš, a prošle su sezone bili 12. od 24 kluba. Po Transfermarktu vrijede oko 30 milijuna eura, skoro šest puta više od Varaždinaca. U M'broughu su igrali Alen Bokšić i Mark Viduka.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kaje ha 18.07.2011.

    opet ste me ugodno iznenadili ...!bravo!

  • vizovljanec03 17.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • No NaMe_4 17.07.2011.

    Vrijede šest puta više od Varaždinaca, ali imaju i šesnaest puta bolju financijsku situaciju od njih, a i šezdeset puta bolju upravu iako su druga liga. Da u Varaždinu / Varteksu ima imalo pametnih ljudi nebi bilo krize jer oni svake godine daju par talentiranih igrača koji nekon sezone ili dvije odlaze bez ikakve odštete. I to već traje godinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare