To je to što me zanima!

U stilu Curryja: Šibenčanin je zabio sa svoje polovice terena!

Bitniji od same pobjede Šibenika bio je potez mladog košarkaša Šibenika Domagoja Bašića. Potez kakav se rijetko viđa. Istina je da su ovakvi koševi rijetkost stoga izazivaju posebno oduševljenje
Vidi originalni članak

Šibenik je na Baldekinu u 8. kolu pobijedio Vrijednosnica Osijek i tako uz Cedevitu ostao jedina neporažena ekipa HT Premijer lige. Osijek je bila bolja ekipa u prvom dijelu i na poluvrijeme su otišli s rezultatom 34-23.

Unatoč lošijoj igri, Šibenik se budi u nastavku i stiže do bitne pobjede 74-62. Najbolji u redovima Šibenika bio je Pandurić koji je ubacio 22 poena, Bašić je dodao 15, Radovčić 13 te Bundović 12. Najbolji kod Vrijednosnica Osijek bili su Venkatesha s 19 poena i 14 skokova te Vrkić s 12 poena.

No, bitnije od same pobjede Šibenika bio je potez mladog košarkaša Šibenika Domagoja Bašića. Potez kakav se rijetko viđa. Doduše, danas je dovoljno samo pogledati Stepha Curryja i reći "ma, to može svatko". Međutim, u realnosti je to ipak drugačije.

Istina je da su ovakvi koševi rijetkost stoga izazivaju posebno oduševljenje kada se dogode. Uživajte u majstoriji Bašića.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • tuna111 09.12.2017.

    Kao kecman

  • Ne_znam_1 09.12.2017.

    Radujte se dok.morete. lovre basic ce ga 17.og strpat u dzep nece znati di je. Samo zadar

  • 09.12.2017.

    bravo majstore

Komentiraj...
Vidi sve komentare