To je to što me zanima!

U subotu je vjenčanje godine: Svirat će AC/DC, dolazi Modrić

Vjenčanje će se održati u Gospinoj katedrali u Sevilli, a slavlje će par organizirati na farmi. Za više od milijun eura na svadbi će svirati proslavljeni australski bend AC/DC. Doći će i Shakira
Vidi originalni članak

U subotu će sudbonosno 'da' jedno drugom reći Sergio Ramos (32) i Pilar Rubio (40). Njihovo vjenčanje najavljeno je u veljači, a odmah je proglašeno vjenčanjem godine.

Vjenčanje će se održati u Gospinoj katedrali u Sevilli, a slavlje će par organizirati na farmi. Novinari i znatiželjni navijači mladence će moći vidjeti prije ulaska na farmu, a onda se vrata zaključavaju i slijedi privatna zabava.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Gosti će mobitele i kamere ostaviti vani tako da nikakve fotografije ni snimke ne procure vani. Bit će puno važnih gostiju, želimo se zabaviti i uživati - rekao je Ramos.

Ramos je na vjenčanje pozvao sve suigrače iz Reala i Španjolske, a očekuje se dolazak i drugih važnih ljudi iz svijeta nogometa. Pilar je, pak, zadužena za zabavni program. svirat će AC/DC, a za svoj će nastup dobiti više od milijun eura.

Dolazi i Luka Modrić sa suprugom Vanjom, a Zinedine Zidane dolazi sa suprugom Veronique. Na popisu je i nekoliko igrača Barcelone, a najatraktivniji par su Gerard Pique i Shakira.

- Uzbuđena sam zbog vjenčanice, ali gotovo jednako sam uzbuđena zbog osobe koja će pjevati - rekla je lijepa Španjolka koja je od Ramosa starija osam godina.

Sergio i Pilar, jedna od najljepših žena na svijetu, upoznali su se nakon Europskog prvenstva 2012. godine, a zajedno imaju tri sina. Najstariji Sergio je rođen 2014. godine, Marco je stigao godinu dana kasnije, a najmlađi Alejandro ima nešto više od godinu dana.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Baketin 17.06.2019.

    Pa ona je totalno muškobanjasta.

  • 13.06.2019.

    fešta

  • Dustov 13.06.2019.

    Ako ko ima lipu zenu onda ima ramosoncije....a pique je cujem sa ramosom triba doci na ugljan da nije bilo rakel i papucara rakete,koji je skoro dobia babulj u glavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare