To je to što me zanima!

U uredu umjesto na terenu: Ančić odvjetnički vježbenik

Zagrebačka odvjetnica Marija Turudić zaposlila je Marija Ančića kao vježbenika u svom uredu. Kako se čini, profesionalni tenis sve mu je dalje...
Vidi originalni članak

Prije nešto manje od godinu i pol dana Mario Ančić je na Pravnom fakultetu u Splitu svečano promoviran u diplomiranog pravnika. Završio je fakultet u roku, što teško uspije i studentima koji se ne bave profesionalnim sportom, što znači da je Ančić napravio pravo čudo. Diplomirao je na temu 'ATP jučer, danas i sutra', a od srpnja ove godine se i - zaposlio.
Zagrebačka odvjetnica Marija Turudić, sestra suca Ivana Turudića, potvrdila je da Mario radi u njenom uredu kao odvjetnički vježbenik . Muči se Ančić s ozljedama već više od tri godine, prebolio je i mononukleozu, a zapošljavanje kao vježbenik naznaka je da mu je dosta pokušavanja da se vrati u svjetski teniski vrh. Odvjetnica Turudić rekla je i kako "Mario radi točno onoliko koliko je propisano". Ukoliko je doista tako, teško da stigne trenirati dvaput na dan i ozbiljno se posvetiti tenisu.
Odvjetnica Turudić tenisača navodno šalje na sve uobičajene vježbeničke poslove. Javno.hr navodi kako je Ančić prije nekoliko dana viđen na Trgovačkom sudu, predavao je spise za jednog od klijenata odvjetničkog ureda u kojem je zaposlen.
- Kad sam se ozlijedio, knjiga mi je bila najbolji prijatelj. Sretan sam što će mi zbog završenog fakulteta prijelaz u 'civilni' život biti lakši - rekao je Ančić nakon što je diplomirao. Kako se čini, civilni život započeo je i prije nego se itko nadao, s 25 godina...

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_34983 28.08.2009.

    ančiću treba čestitati. makar vjerujem onome što je napisao pravni fak. split. ančić je ipak simpatičniji od umalo državljanina katara. pazi ovo, on u americi studira na 2 fakulteta. a bio je toliko glup da su ga izvozali ovi iz katara.

  • SmackThat 28.08.2009.

    Hahaha, presmiješno! Svi mi znamo kak je on završio, ŠTELE I ŠTELICE!

  • torcastob 28.08.2009.

    Svaka čast.Pravi momak,odličan tenisač i odličan učenik,a uz sve to nije bahat i jako je pristojan.E,da je više vakvih sportaša,svaka čast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare