To je to što me zanima!

U Zadru pretukli Dinamova omladinskog fizioterapeuta

Dinamov fizioterapeut krenuo je prema autobusu parkiranom pokraj stadiona Stanovi kad su ga napala četiri mladića i brutalno ga pretukli
Vidi originalni članak

Krenuo sam po vodu u autobus koji je od stadiona bio udaljen tridesetak metara. Najednom sam iza leđa čuo povik. Okrenuo sam se, a prema meni su potrčala četvorica mladića. Prvi udarac sam uspio izbjeći, no drugi me je srušio na tlo. Tada je počelo cipelarenje. Tukli su me posvuda, po glavi, rebrima... Gdje su stigli, rekao je za SN Mihael Strle, fizioterapeut u Omladinskoj školi Dinama.
Juniori i kadeti Dinama gostovali su u srijedu u Zadru gdje su na Stanovima igrali prvenstvene utakmice protiv zadarskih vršnjaka. U pauzi između dvije utakmice Strle se u jakni s obilježjima Dinama uputio po vodu u autobus. Samo čudom Strle nije teže ozlijeđen, a Dinamo nije napad prijavio policiji jer su se u trenutku napada od nekud pojavila tri policajca te 'modri' vjeruju da će policija odraditi svoj dio posla. Strle je ipak sam pobjegao napadačima uspjevši se nekako pridići i izmaknuti nasilnicima.
- Na Stanovima sam u srijedu osjetio mržnju prema svemu što ima veze s Dinamom. Svašta su nam vikali, a uvrede su dolazile sa svih strana. Ne mogu vjerovati da se to događa u Hrvatskoj - rekao ja Romeo Jozak, direktor Omladinske škole Dinama koji je sjedio na vrućim tribinama Zadra. Doista je nevjerojatno da postoji takav animozitet Zadrana prema Dinamu. A strašno je da se takvo nešto događa na utakmicama kadeta i juniora. I to samo zbog grba s malim slovom "d".

Idi na 24sata

Komentari 19

  • stric66 16.10.2009.

    NOVINARSKA STOKA ! ! ! ........................pročitajte izjavu u slobodnoj a ne ui ovom žutom smradu od novina ............tip je kazaoa da su ga 'neki ljudi pokušali napasti'..............ništa više.................

  • boys 16.10.2009.

    pičke tovarske mame su vam kurvetine kad takvu stoku kote...mrš iz zagreba govnari

  • boys 16.10.2009.

    dalmatinac moj ljubimac

Komentiraj...
Vidi sve komentare